- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.401
Kahvaltıya Buyrun.kış kabağı haşla, soğan salça baharatla az yağda kavur yeşillendir ,yumurtasını kır(yumurta yeşillik den önce olacaktı heyecandan)Eki Görüntüle 1921618 Eki Görüntüle 1921619
Şu an tek bildiğim pahalıolduğu kurtlar kovalarken can pahasına topladım
Biraz ara vermekzorunda kaldım. Tekrar başlayacam, goji den bellidir
Kısa süreli 59 sonrası 60 da devam ettim.yoğunluk stress üzüntü yedim yedim kilo almayınca şımardım son iki hafta 62,63,64 oldum. Ormana stres atmaya geldim. Senden ne haber?pembis Hayaller, post: 49166686, member: 729902"]Kaç kilosun şuan canım
İvit oymakbasimcim merdanemle onlari uzaklastiriyorum
Kısa süreli 59 sonrası 60 da devam ettim.yoğunluk stress üzüntü yedim yedim kilo almayınca şımardım son iki hafta 62,63,64 oldum. Ormana stres atmaya geldim. Senden ne haber?
Bende 45 e dustum yakinda yok olucamBende bi kaç gün önce 59dum ama bu sabah tartildim 61.1valla bu kilolar canıma tak etti artık ama hep birdakilerin suçu gece enfes yemekler getiriyorlar onları yiyip kilo alıyorum ben
Bende 45 e dustum yakinda yok olucam
Benim yy emek yaptigima bakma hic yememko mesela gecenki profiterolden en fazla 5tane yemisimdir yapiyorum ama yemiyorum ben cok istahsizimdirYe ye kilo alma valla böylelerini hiç sevmiyorum zaten bütün kilolular sevmiyorgelirsen hesaplascam senle
Sen mi ben miiAy bi etiketleyemedim
Nasıl yani?Ee bu yilin uyesi secildigine gore artik durumumu degistirmemin vakti geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?