- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.421
sen geçen sene yılın üyesi mi seçilmiştin gerçekten?Durumumda yilin uyesi yaziyor ya bu yilin uyesi seçiliyor suan yilim uyesi o olacak ben degistircrm
Hayirbben kendi kendimi ilan ettimsen geçen sene yılın üyesi mi seçilmiştin gerçekten?
Yaaaaa doğrusunu söyleeHayirbben kendi kendimi ilan ettim
Ben onu yazarken enler yarismasi doye bir seyden haberim bile yoktuYaaaaa doğrusunu söylee
Hımmm hayali yılın üyesiBen onu yazarken enler yarismasi doye bir seyden haberim bile yoktu
Oyyy minikk kusumm sen varsan isin icindee ben tamamimmmYa evet öyle oldu oymakbasim tek başıma izcibasiyim artıkşey ben diyorum ki @huzurkokulu da benle birlikte izcibasi olsun bn tek olmayı sevmiyorum ama eğer sen ve askeryarenim isterse tabi
Gonullerde oyleyim bendeHımmm hayali yılın üyesi
Ne işin var? Uyumaya gidiyosun dimi
Ayy sabah sabahh mertebee almisimm tesekkurler oymakbasiimm@huzur kokulu izcibaşı oldu tamam
Öylesin evetGonullerde oyleyim bende
Uyumak miiiiiiii seyyy
Hakettin yafrukurtumAyy sabah sabahh mertebee almisimm tesekkurler oymakbasiimm
Yaaaa seni severiimmm bende gurur duyuyoruumm kii o zaman kocaman sarilaliimmOleeeyy yaşasın asker yarenimde birlikte izcibasi olmaktan gurur duyuyorum
CanimsinnÖylesin evet
Hadi tamam uyu sen biraz,uyumazsan bekçilik yapamazsın sora
Sen bizimm kalbimizde yilin uyesisiinn zatebn kii degistirsen fark etmiyecek fistikbasiimmEe bu yilin uyesi secildigine gore artik durumumu degistirmemin vakti geliyor...
Ayy tesekkurlerr oymakbassimm
Yaa amaa ben degistirmek istemiyoruummGünaydınlar hanımlar
Ehliyet değişmi için başvuru yaptınızmı,bu ayın sonuna kadarmış.
Randevu yeri açılmıyor bile
Yaa amaa ben degistirmek istemiyoruumm
Yeni ehliyeti hic sevmiyorum cok gicikkk yeni ehliyett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?