- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.701
Ay ne kadar sanslisin4 kere katıldım da sanki ödül kapabildim mi?
Esas benim proluğum yemek yarışmasındandı ,onu unuttum Tatlılar yarışmasının sonunda Kazen 1.aebene madalya vereceğine ,yanlışlıkla bana verdi madalyayı ve proluğu ben o ana açıktım ,madalyayı aldı ,proluğu teselli olarak bıraktı .Kurabiyelere vermiştim oyumu da bu ara yoğunum,bakalım nasip
Hankisiiiiiiii[Bdvde bir konu var sinirlerim zipladi yorum yapsam banlanirim kendimi zor tutuyorum
Hııı :)))
[Bdvde bir konu var sinirlerim zipladi yorum yapsam banlanirim kendimi zor tutuyorum
Abimin evliligiHankisiiiiiiii
Aaa o kadar detayıını bilmiyordum ben okudum amaAbimin evliligi
Kadinin abisi evliymis 9senedir kaynanasiyla yasamis gelin kocasi da gekini aldatmis kendine bakmiyor diye e nasil bakacak tum sulele onlarda kaliyomus zavalli
Simdi doger erkek kardesi evlenmis annesi birazda onda kaliyim demis 9sene kadar yani. Bu gelinde istemedi diye gorumce kardeşini bosatiyo suan. Kendisi de kaynanasini evden kovmus zamaninda. Hey allahim elime gecirsem
Evet. Cok sinirlendim gorumcelerden kaynanalardan nefret ettim yaAaa o kadar detayıını bilmiyordum ben okudum ama
9 yıl evinde kaldığı gelinin mi kocası aldatmış ?
Yineee mi aysenazz yinee miii[Bdvde bir konu var sinirlerim zipladi yorum yapsam banlanirim kendimi zor tutuyorum
Yok bu gorumceYineee mi aysenazz yinee miii
Evet. Cok sinirlendim gorumcelerden kaynanalardan nefret ettim ya
Ayy sen yazma he kuzum bak sonraa iyi olmuyo sonuuYok bu gorumce
Melegim kedim bugun kusmadi hic cok mutluyum
Süt ve peynir vermedin?Melegim kedim bugun kusmadi hic cok mutluyum
Evet vermedim kendisi de artik sut icmiyor bikiyor musunSüt ve peynir vermedin?
Sut kedilere zararli mi ki oymakbasimSüt ve peynir vermedin?
Bak gördün mü laktoz alerjisi kusturuyormuş demekEvet vermedim kendisi de artik sut icmiyor bikiyor musun
Ama sence neden sert mamayi cikariyordu ona da mi alerjisi var acabaBak gördün mü laktoz alerjisi kusturuyormuş demek
Yahu evcil hayvanlar bölümüne baksanıza,orası benim hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?