- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.681
Oh ellerinee saglikk oymakbasiimm cok guzel olmuss
Hictee tombiss degill sana oylee geliyooTombiş demek istedin herhalde minik
Hictee tombiss degill sana oylee geliyoo
Oyy senin atesinn cokk guzelmiisssBugün ateşi ben yaktım.
Hahaha hala tombiss diyo bendee tombiss oldumm ona bakarsaanYok yok kendimle barışığım azıcık tombiş sıkıntı yok
Oyy senin atesinn cokk guzelmiisss
Hahaha hala tombiss diyo bendee tombiss oldumm ona bakarsaan
Sana benim gibi kimse bakamazO zaman ben deNevreste nin çadırına giderim O bana yünden döşek ,kuş tüyü yastık,yumuşacık yorgan örter
Sonunda beni anlayan biri çıktı
Ehehe yaaa canimm benim birazcik oylee oluyo ama yinede yanaklar tombissBizim obamızın ateşi o ondan
Kız allah seni sen miniksin senin tombişliğinden ne olacak
Ehehe yaaa canimm benim birazcik oylee oluyo ama yinede yanaklar tombiss
Kiz koydunuz mu kacridim tuhEhehe yaaa canimm benim birazcik oylee oluyo ama yinede yanaklar tombiss
Bu aralar yoğunum ,katılamam büyük ihtimal.kurabiyelere katılacak mısın
Daha koymadikk seni bekliyoruzz sonraa @Pembemsii_ bekliyoruzz hepimiz toplanalimKiz koydunuz mu kacridim tuh
Birdahakine katilirsin olsun ödülleri kaparsin sonraBu aralar yoğunum ,katılamam büyük ihtimal.Bayağı katılan olacak bu gidişle,ben eksik kalayım
Ayy kızlaarr durun koymayın işten çıktım eve gidiyorum bekleyin noluurrDaha koymadikk seni bekliyoruzz sonraa @Pembemsii_ bekliyoruzz hepimiz toplanalim
4 kere katıldım da sanki ödül kapabildim mi?Birdahakine katilirsin olsun ödülleri kaparsin sonrahangi katrgori istiyorsun
Ne oldu ,neye heyecan yaptın?
Tamaamm bekliyoruzz hadii seniiiAyy kızlaarr durun koymayın işten çıktım eve gidiyorum bekleyin noluurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?