- 13 Aralık 2015
- 551
- 1.521
- 63
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.781
Dizi izliyorum pembem, sen napiyosun?Napiyosun pembisim
Ricaaa ederimm izcibasimm usumeyiinnTeşekkürler izcibasim
Yaşasın sıcaakkHadii toplanalimmm kizlarr atese attimm odunlarii
Vallahii havalarr buz oldu bizim buraya kis geldiysee demekki gercekteen havalar soguduuuYaşasın sıcaakk
İyi oldu bu bebişim, ısındım ne güzell
Çok soğuk çookkVallahii havalarr buz oldu bizim buraya kis geldiysee demekki gercekteen havalar soguduuu
Isinn minnosum usumee seen
Dizi izliyorum pembem, sen napiyosun?
Göremedim seni bugün hiç, gerçi bende fazla yoktum ama :)
Seni kaçak seniiiBugün pek giremedimya hakket niye girmedim bilmiyorum ama girmedim
Been zaten durmadaan diyorumm onu Rabbim disarda olanlaraaa calisanlaraa yardim etsinn cok zorrr cunkuÇok soğuk çookk
Buz kesiyo resmen, yollar camlar buz tuttu hep..
Allah dışarda olanların yardımcısı olsun
Teşekkür ederim güzel izcibaşıım, düşünceli kuzuumm
Amiin kuzumm aminnBeen zaten durmadaan diyorumm onu Rabbim disarda olanlaraaa calisanlaraa yardim etsinn cok zorrr cunku
Oyy canimm benimm ricaa ederimm
Napiyimm minik kuss iste misafirler oturuyoruzz zaman geciriyorumm :) bugun askerim aramadi bi gozum telefonda amaa bu saatten sonra aramaz sanirsamAmiin kuzumm aminn
Ee sen napıyosun? Ne var, ne yokk? :)
Hadi yaaNapiyimm minik kuss iste misafirler oturuyoruzz zaman geciriyorumm :) bugun askerim aramadi bi gozum telefonda amaa bu saatten sonra aramaz sanirsam
Seni kaçak seniii
Oluyor arada öyle ama özletme kendini pembisim :))
Evet bide sebeke problemi var cekmiyo telefonu arada sinyal kesiciyi aciyolar cok operasyon oluyo doguda oldugu icinHadi yaa
Fırsat bulamamıstır belki kuzum, sen içini ferah tut. Bugün bitti zaten, yarın arar inşallah
Her gün konuşabiliyo musunuz kii?
Buralardayım normalde kuzum, birkaç gündür giremedim çok fazla, hastaydım o yüzdenOzletmem hayatim sende ozletme
Allah yardımcıları olsun kuzummEvet bide sebeke problemi var cekmiyo telefonu arada sinyal kesiciyi aciyolar cok operasyon oluyo doguda oldugu icin
Konusuyoruz guzelim arayamasa bile mesaj atiyo ariyamicam diye ama bugun onuda atmadiiAnlayamadiimm
mesaj tekrarıEvet bide sebeke problemi var cekmiyo telefonu arada sinyal kesiciyi aciyolar cok operasyon oluyo doguda oldugu icin
Konusuyoruz guzelim arayamasa bile mesaj atiyo ariyamicam diye ama bugun onuda atmadiiAnlayamadiimm
Evet bide sebeke problemi var cekmiyo telefonu arada sinyal kesiciyi aciyolar cok operasyon oluyo doguda oldugu icin
Buralardayım normalde kuzum, birkaç gündür giremedim çok fazla, hastaydım o yüzden
Ama buralardayım yanii..
Obadan ayrılanı, ayular kapar unutma
Ne ayısııı sen pembiş izcibaşısın :))Bn kendim ayiyim zaten hangi ayu beni kaciracakmis sasarim
Onu yasadim o yuzden kotu dusunmuyorummAllah yardımcıları olsun kuzumm
Sen kötü düşünme, kötüyü çağırmış olma.
Dediğim gibi fırsat bulamamıştır bence :)
Yarın rahatlatır senin içinii hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?