- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.821
Geell Canim hosgelddiinnHellöööben çok kesik kesik geldim ve kayboldum
HOŞbulduk canım, Allah kavuştursun ayrıcaGeell Canim hosgelddiinn
Canimm cok sagol Allah razi olsuunnHOŞbulduk canım, Allah kavuştursun ayrıca
Ne demek canımmCanimm cok sagol Allah razi olsuunn
Yook meleğiimm senin, sizinkileri hep birlikte bekliyoruz yaniiAyy senn sende mii bekliyosuunnn
Kızlarr kimler burdaa hadi artıkk çatladım vallahi koyun şu resimlerii
Hiiii Anladimm siraylaa o zamaannYook meleğiimm senin, sizinkileri hep birlikte bekliyoruz yanii
Benim ki, sizinkiler bitirdikten sonra
Yok kuzum ya insan var insanlıktan uzak olan var, hiç koymayalım kimin ne olduğu belli değil
Hiiii Anladimm siraylaa o zamaannBizimlee bekliyomuuss yaa severimm seniiii
Kızlarr kimler burdaa hadi artıkk çatladım vallahi koyun şu resimlerii
Yok kuzum ya insan var insanlıktan uzak olan var, hiç koymayalım kimin ne olduğu belli değil
Doğru söylüyosun Kovserim, var maalesef evet. Koymayalım madem çoğunluk ne derse, oYok kuzum ya insan var insanlıktan uzak olan var, hiç koymayalım kimin ne olduğu belli değil
İzci kardeş olmakk bunu gerektirirrHiiii Anladimm siraylaa o zamaannBizimlee bekliyomuuss yaa severimm seniiii
Odaa yakin zamanda bizim gibi minnoss olucaak deseneeee ben onunlaa beklerim bi 365 dahaaa biseycikler olmazzzAlıştırıyor kendini kuzumm
O da minnoş işte
Sizin sayenizdeeeAlıştırıyor kendini kuzumm
O da minnoş işte
Evet oydu noldu kiYa meg ben kafkas üçümüz koyduğumuz gece biri daha koymuştu,daisy rain sendin di mi ?
Yaa senii yeriimmmOdaa yakin zamanda bizim gibi minnoss olucaak deseneeee ben onunlaa beklerim bi 365 dahaaa biseycikler olmazzz
Askerlik bizii boyle yapti vallahaaYaa senii yeriimmm
Nasıl güzel kalpleriniz varr, kuzumm beniimm
Ya meg ben kafkas üçümüz koyduğumuz gece biri daha koymuştu,daisy rain sendin di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?