- 13 Aralık 2015
- 551
- 1.521
- 63
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.841
Askerlikle alakası yok bence, senin içinin güzelliği oAskerlik bizii boyle yapti vallahaa
Hatırlayamadım ondan sordum , dövseydinEvet oydu noldu ki
Gel öpeyimm
Yok kanka ne dovmesiHatırlayamadım ondan sordum , dövseydin
Canimm beniimm yaa senindeee guzelligin oo bi keree tek tarafli degillAskerlikle alakası yok bence, senin içinin güzelliği o
Allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre versiin
Odaa yakin zamanda bizim gibi minnoss olucaak deseneeee ben onunlaa beklerim bi 365 dahaaa biseycikler olmazzz
Sizin sayenizdeee
Amiinn canımm beniimmCanimm beniimm yaa senindeee guzelligin oo bi keree tek tarafli degill
Aminn caniimm Rabbim hepimize gonul rahatligi versiinn
Hatırlayamadım ondan sordum , dövseydin
Kim guzel kiz madonna mi ben miBende korktum Madonna sendin değil mi diyinceO zaman yeniydim topikte ondan hatırlamamışsındır normal. Ama ben hatırlıyorum sizi unutmayacak kadar güzelsiniz
Seeenn evlennn been senii getirmeek icin burayaaa herseyii yaparrriimmm ama o zamana bende evli olmazsaamBen de burdayımmmmm, daha evlenmiyorum kurtulamazsınız bendenancak evlenince az gelme ihtimalim varr, isterseniz dua edin evleneyim hemenn
Cansın geleceğin minnoşuuu
Kim guzel kiz madonna mi ben mi
Ayy ne okudum bende evleniyorum 4 sene sonraa diye okudum o neden dicektimBende evlenmek istiyorum 4seneye giriyoruz artik
Ayy ne okudum bende evleniyorum 4 sene sonraa diye okudum o neden dicektim
Kovserimle pembiskomda cok guzeller modannam megimde sendeHepiniz güzelsiziniz. Madonna'da sende,Meg'de
O zaman devami gelir benceee4senedir kendisi sevgilim olur
Kovseride gördüm oda çok güzelKovserimle pembiskomda cok guzeller modannam megimde sende
Devami tabiki insallah gelecek ondan suphem yok artik evlenmek istiyorumO zaman devami gelir benceee
Gönlüne göre olsun inşallah herşey kafki. Çok yakışıyorsunuzDevami tabiki insallah gelecek ondan suphem yok artik evlenmek istiyorum
Tesekkur ederim canim bende sizi cok yakistiriyorum bizde bekliyoruz iste maalesef size ne kadar olduGönlüne göre olsun inşallah herşey kafki. Çok yakışıyorsunuzBende istiyorum ama faktörlerden bekliyoruz.. ah ah...
Insallaah olurr canim benimm birazcik daha beklemek laziim demekkiiDevami tabiki insallah gelecek ondan suphem yok artik evlenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?