- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.001
Allah gönlünüze göre bir evlat nasip etsin inşallah
Preesed jel denedin mi?Hayıt o tohumların neler denemedim ki
Yaw saldım bende ,kedi alcam ona bakcam sevaptır.
Osaaman karikatür benim işim
Vurma aplaSizin gibi geç yatayim demi valla bn ne olursa olsun uykumdan odun vermem en geç 1de yatmış olurum istersem yatmam ama en sağlıklısu o saatlerde uyumak sizde uyuyun bnce
Eneee benim de memleketim Yugoslavya bende arnavutummBu arada ben sadece size kendimi @Kurk Mantosuz Madonna 'nın arkadaşı olarak tanıttım sadece kendimi.
Onun dışında kendimi sizlere tanıtmadım hemen tanıtayım
Ben 28 yaşındayım..
7,5 yaşında oğlum war ilkokul 2.sınıfa gidiyor
Bekarım
4 sene önce boşandım.
Geçen yıl eski eşim kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Her ne kadar boşanmış olsakta; oğlumun babasıydı ölümünün şokunu hala atlatmış değilim.
İlaç firmasında çalışıyorum Ecza Deposunda.
İstanbul'da ikamet ediyorum.
Memleket Yugoslavya arnavutum ama doğma büyüme İstanbul...
KK da yeni değilim, eski hesabımı Eylül ayında kapattırdım belki beni tanıyanlarınızda vardır eski hesaptan. Bu yeni hesabım
Okuduğunuz için teşekkür ederim, sizleride tanımak isterdim
Preesed jel denedin mi?
ovulasyon testi denedin mi?
Hayırlısı olsun hakkındaDenedim denedim Allaha havale ettim ben o bebeği geç yapimde görsün
Kadına da sen bir öküzle evleneceğinin farkında mısın diye sorsun hıııhhhEki Görüntüle 1922068Hık mık...
2tane de Cerkes varEneee benim de memleketim Yugoslavya bende arnavutummOba'nın tek arnavutu ben değilmişim :) çok memnun oldum
Hoşbulduk canım teşekkür ederim aminnÇok zor şeyler yaşamışsınız. Allah rahmet eylesin. Oğlunuzuda size bağışlasın inşallah
Tekrardan hoş geldiniz obamıza
Bende çok memnun oldum canımEneee benim de memleketim Yugoslavya bende arnavutummOba'nın tek arnavutu ben değilmişim :) çok memnun oldum
Kıız sana kurban olurumm en sevindirik olduğum diyor yaa@Pembemsii_ minnossumm terfii almissss kiii Allaahimm en sevdirikk oldugumm terfiii bu terfiii hayirli olsunn minik kusuummmm
O zamaaan partiiiii minik kusumm obabasii olduuuu
Kıskandın mıı ciciiimBeni de hic bise yapma zatencali cirpi topla wonka, atesi yap wonka, cayi demle wonka
Teşekkür ederiimm canımın içiiHayırlı olsun obabaşımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?