- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.041
güzel sarışınnnnımBizim havamız güzel olsun,önemli olan o
Ara beni,öptm seni seniGelirimm tabiii ayıpsın
Tamam arıyorum şirketten arıcam ama açmamazlık yapma dalarımAra beni,öptm seni seni
Hakkaten ara kanka bekliyom
Umudunuzuu kaybetmeyinn herseyde var bi hayirrr minikgin gelmesine biraz daha zamani varr demekkiii bi bakmissin suprizz yapmisss sizeee. Gec olsun amaa guc olmassinn insallaaahhBugünde hava ne güzel ufonun karşısında güneşleniyorum birde kahve yanında sohbett ohhhh dadından yenmez
Bütün işlerim kaldı vallahi ay sonu maliyet hak getire yaşasın
İşe girmedim , kocamı işe gönderiyordum
Günaydınnnn kızlar..
Bugun rahatsızım biraz .
Boğazımda bi tuhaflık var.Kuruyor sürekli.yutkununca da acıyor
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
Evet hemde tam cerkess her goren direk diyo sen cerkesmisin falan bizde de sari sac cekik gozz gurur duyuyoruumm cerkess oldugumaaa
Gunaydiimn canimcimmİşe girmedim , kocamı işe gönderiyordum
Günaydınnnn kızlar..
Bugun rahatsızım biraz .
Boğazımda bi tuhaflık var.Kuruyor sürekli.yutkununca da acıyor
Sağol canım , sorma ya neyse çabuk toparlarım gibi geliyorGunaydiimn canimcimm
Gecmislerr olsunn hastalikk salginn dikkat etmek lazimm ilik ilikk su icc iyi gelirr
Insallaah canim Rabbim sifa versiinSağol canım , sorma ya neyse çabuk toparlarım gibi geliyor
Şimdi seni daha çok merak ettim işte, çerkes kızıııEvet hemde tam cerkess her goren direk diyo sen cerkesmisin falan bizde de sari sac cekik gozz gurur duyuyoruumm cerkess oldugumaaa
bende acaip beyazım hatta kovser demişti bembeyaz diye cerkes olduğumu hemen anlıyorlardı hastalarım sorarlrdı kızım sen cerkes misin diyegözlerim küçük çekik elmacık kemiklerim çok belirgin[/QUOT
bende böleydim :))
mesaj tekrarı
kız buraya gelPembis Hayaller sende 2 gündür bir şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?