- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.081
çek kızVallahi çekti
Ben çekersem ortalık karışır hacı
Allah seniiiTahmin ettim zaten bi derdi var dedim kesim.Ay aman hipokrat yeminim yok anlatma aman
Allah şifa versin çok güzel dua ederim ama ..
Bİşi diyısın ama ne diyısın
Sen gece uyumayıp sabah uyıyan,sohbetin dibiini bulduğumuz
bende karadenizli çerkesimSende mi lazsın ozaman bizim kafalar hep güzel memnun oldum vallaa
çek kız
kpss ye girdim sonuç bekliyorum melekim özelde çalıştım başka sehirdeydi çıktım kpssye girdim tercih yapıcam atanamazsam aile hekimliğinde işe başlıcam şuan tercih yapmayı bekliyoruumSen gece uyumayıp sabah uyıyan,sohbetin dibiini bulduğumuzAzra910 , ne ara hemşirelik ediyosun bakiim
bende karadenizli çerkesim
Sen gece uyumayıp sabah uyıyan,sohbetin dibiini bulduğumuzAzra910 , ne ara hemşirelik ediyosun bakiim
ayy canım benim teşekkür ederim seninkideGüzelliğin nerden geldiği belli oldu
seni beklerim canım gel gör hizmetiOymuş o hizmet hak getire
annadum güzel hemşirem fıstıkbaşımkpss ye girdim sonuç bekliyorum melekim özelde çalıştım başka sehirdeydi çıktım kpssye girdim tercih yapıcam atanamazsam aile hekimliğinde işe başlıcam şuan tercih yapmayı bekliyoruum
trabzonda mı yaşıyorsun tercihlere orayı da yazacağım yakınım orayaOymuş o hizmet hak getire
konularımı oku birgün barim bak nasıl ortaya çıktı bakmadığınannadum güzel hemşirem fıstıkbaşım
Lazlık başka birşey ben laz değilimSende mi lazsın ozaman bizim kafalar hep güzel memnun oldum vallaa
trabzonda mı yaşıyorsun tercihlere orayı da yazacağım yakınım oraya
Haklısın da bak iş yerindeyim.Arada bakıyorum. Eve gidince de EN listeleri,sora burayla sohbet derken..konularımı oku birgün barim bak nasıl ortaya çıktı bakmadığınpembiş kovser madonna womka hepsi biliyordu vallahi şaşırdım alındım azıcıkın
Lazlık başka birşey ben laz değilim
Ettiği bedduaya bak hele yaa
Yok İstanbul'dayım ,nenem var orda gidersen elini öp benim yerime ,karnını doyurur
neysem avatar değiştireceğimiz zaman formamla avatar koyayım senin içinHaklısın da bak iş yerindeyim.Arada bakıyorum. Eve gidince de EN listeleri,sora burayla sohbet derken..
En yarışması olmasa çoktan okurdum kiiiiheppinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?