- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.141
nasıl oldun kız kazandın mı nasıl olunuyo ki
bayan nihayet Yavrus Gece Kuşum... Onca geldim konu sahibine nasıl bakmadım... Süperr olmuşşş:))) Başlıkdan anlamalıydım bu YAVRU ancak sen olabilirdin... Sen var isen topik bile bereketlii Maaşallahhhh
Merhaba.. Bu eğlenceli topikler vesilesi ile denk gelmiş bulunuyoruz:)Merhaba,sizinle hiç denk geldikmi sitede,eski üyesiniz sizde..
Merhaba.. Bu eğlenceli topikler vesilesi ile denk gelmiş bulunuyoruz:)
Korkulur ondan yani sağ gösterip sol vuranlardan
Nick değişmedi kayıttan beri... Ben girişimlerde fazla aktif değilim:)) Bende memnun oldum... Tanıştığımıza göre bundan sonra görüşürüz:))Memnun oldum bende,sizi görüyorum arada,dedim nick filanmı değişti acaba diye sormak istedim:))
Aynen öyle Abla
Gecmis olsun canisi hos geldinSelam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?
@Yeu veson izci ve My SouL obamıza hoş geldiniz..sevgi dolu sıcacık muhabbetler...
Azra910 @Kurk Mantosuz Madonna @Pembemsii_ Huzurkokulu @Meg Wwonka @AKovser Pembis Hayaller güzellerim beni mi özlemiş ben de sizleri çok özledim
Birkaç gün psikolojik olarak gergin,sıkkındım. şimdi de hastayım karın ağrılarımdan bayılacak gibi oluyorum ateşi unutmayın e mi, ısınmam lazım
shebetsys kahve kokulum bir tanemsin..
My SouL @Pembemsii_ kızlar bene arnavut benzeri ama arnavut olmayan bir boşnağım bosna hersekliyim.. yakın sayılırız :)
son izci canım inşallah rabbim sana hayırlı vaktinde bir bebiş verir...
Obamızı çok ama çok seviyorum
Selam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?
@Yeu veson izci ve My SouL obamıza hoş geldiniz..sevgi dolu sıcacık muhabbetler...
Azra910 @Kurk Mantosuz Madonna @Pembemsii_ Huzurkokulu @Meg Wwonka @AKovser Pembis Hayaller güzellerim beni mi özlemiş ben de sizleri çok özledim
Birkaç gün psikolojik olarak gergin,sıkkındım. şimdi de hastayım karın ağrılarımdan bayılacak gibi oluyorum ateşi unutmayın e mi, ısınmam lazım
My SouL @Pembemsii_ kızlar bene arnavut benzeri ama arnavut olmayan bir boşnağım bosna hersekliyim.. yakın sayılırız :)
hoş bulduk bebeğim nasılsın wonkam :*Gecmis olsun canisi hos geldin
Nick değişmedi kayıttan beri... Ben girişimlerde fazla aktif değilim:)) Bende memnun oldum... Tanıştığımıza göre bundan sonra görüşürüz:))
Benim arkadaslarim hastayken ben iyi olamam kihoş bulduk bebeğim nasılsın wonkam :*
shebetsys ama ben çokkkk hastayım ilgi sevgiye ve de bol köpüklü kahve elinden içebilir miyim :))
@koremanya gel pisipisiii...
Benim arkadaslarim hastayken ben iyi olamam ki
Selam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?