Yafrukurtlar toplanıyor :)))

bayan nihayet Yavrus Gece Kuşum... Onca geldim konu sahibine nasıl bakmadım... Süperr olmuşşş:))) Başlıkdan anlamalıydım bu YAVRU ancak sen olabilirdin... Sen var isen topik bile bereketlii Maaşallahhhh

Merhaba,sizinle hiç denk geldikmi sitede,eski üyesiniz sizde..

Memnun oldum bende,sizi görüyorum arada,dedim nick filanmı değişti acaba diye sormak istedim:))
Nick değişmedi kayıttan beri... Ben girişimlerde fazla aktif değilim:)) Bende memnun oldum... Tanıştığımıza göre bundan sonra görüşürüz:))

Selam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?

@Yeu ve son izci ve My SouL obamıza hoş geldiniz..sevgi dolu sıcacık muhabbetler...

Azra910 @Kurk Mantosuz Madonna @Pembemsii_ Huzurkokulu @Meg Wwonka @AKovser Pembis Hayaller güzellerim beni mi özlemiş ben de sizleri çok özledim

Birkaç gün psikolojik olarak gergin,sıkkındım. şimdi de hastayım karın ağrılarımdan bayılacak gibi oluyorum ateşi unutmayın e mi, ısınmam lazım

shebetsys kahve kokulum bir tanemsin..

My SouL @Pembemsii_ kızlar bene arnavut benzeri ama arnavut olmayan bir boşnağım bosna hersekliyim.. yakın sayılırız :)

son izci canım inşallah rabbim sana hayırlı vaktinde bir bebiş verir...

Obamızı çok ama çok seviyorum

Gecmis olsun canisi hos geldin

Yavrus Obası.. Özlenmez misin.... Gel bol köpüklü bir akşam kahvesi içelimmm:))

Nick değişmedi kayıttan beri... Ben girişimlerde fazla aktif değilim:)) Bende memnun oldum... Tanıştığımıza göre bundan sonra görüşürüz:))

Ben bayağı bir aktifim burada,8 sene oldu artık eskidik burada..
Bende mennun oldum:))

Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bu ara salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…