- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.161
Merhaba güzel bağyanlar bende dahil olmak istiyorum topiginizehoş bulduk bebeğim nasılsın wonkam :*
shebetsys ama ben çokkkk hastayım ilgi sevgiye ve de bol köpüklü kahve elinden içebilir miyim :))
@koremanya gel pisipisiii...
Mesaj sayısına baktıkça başka söze gerek kalmıyorr:))) Sevenler de oldukça bol görünüyor ve bir kişi daha eklendi listenize:))Ben bayağı bir aktifim burada,8 sene oldu artık eskidik burada..
Bende mennun oldum:))
Tamam canimAMA AMA( siz üzülürseniz ben daha çok üzülürüm ki.... iyi olun ki moral depolayayım arkadaşım
Mesaj sayısına baktıkça başka söze gerek kalmıyorr:))) Sevenler de oldukça bol görünüyor ve bir kişi daha eklendi listenize:))
Merhaba güzel bağyanlar bende dahil olmak istiyorum topiginize
Gecmiş olsun bu arada
Simdi bekarlar da var emme herkes 18 ustu. Sen bilirsinAyıplımı ayısızmı
Kahve ile hiçbirşeyin kalmaz.... Yanında portakallı naneli çikolar.. Daha da ne ister isenn... @Wwonka @koremanya kahve severlerden se gelsinler... Koyu sohbet de ekler isek ertesi gün sağlam ayaktasınn:))hoş bulduk bebeğim nasılsın wonkam :*
shebetsys ama ben çokkkk hastayım ilgi sevgiye ve de bol köpüklü kahve elinden içebilir miyim :))
@koremanya gel pisipisiii...
Simdi bekarlar da var emme herkes 18 ustu. Sen bilirsin
Turk kahvesi severim bende şekerli ama :))Kahve ile hiçbirşeyin kalmaz.... Yanında portakallı naneli çikolar.. Daha da ne ister isenn... @Wwonka @koremanya kahve severlerden se gelsinler... Koyu sohbet de ekler isek ertesi gün sağlam ayaktasınn:))
Koleksiyon vardi yaniÇoğunu sildim buldukça eklerim
Badana yapicak adam
Koleksiyon vardi yani
Tamam bende maalesef şekerli içiyorumm:)))Turk kahvesi severim bende şekerli ama :))
Seni gecen yil kim asabilere aday gosterdiO kadar değil yani o anda bulup ekliyordum
Veşşş..Ne güzel olur ama... Mantııı Yumullllllll:))))Kızzlar size boşnak mantısı yaptımEki Görüntüle 1922183
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?