- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.301
Tabii kiÇıtırlar çoğalıyor, hepimiz birer çıtırız bencem
TamamdırSen ona inanma oymakbasimiz sana guxel bir rutbe verir gelince
Gerci ben onun bir alti olarak bir seyler dusunebilirim ama karar mecii o
@koremanya
Bak mesela tontişlik çok doğru :) istanbulda yaşıyorum , evliyim, bankacıyım, İstanbullu olanlar bilir avcılarda büyüdüm , evden çıkmayı çok sevmeyen kitaplarla yatıp kalkan bir arkadaşınızım
[/QUOTE="koremanya, post: 49191568, member: 732211"] Yardımcı olmam. Aynı anda katıldık. Eşit şartlardayız
senden bir gün önceyim ,rütbeliyimSen ona inanma oymakbasimiz sana guxel bir rutbe verir gelince
Gerci ben onun bir alti olarak bir seyler dusunebilirim ama karar mecii o
@koremanya
Bak mesela tontişlik çok doğru :) istanbulda yaşıyorum , evliyim, bankacıyım, İstanbullu olanlar bilir avcılarda büyüdüm , evden çıkmayı çok sevmeyen kitaplarla yatıp kalkan bir arkadaşınızım
Ben kurabiye yarismasinda birinci olup madalyami veririmsenden bir gün önceyim ,rütbeliyim. Madalya ,görev isteyen sendin .Elimden bunlar gelir, sen bilirsin.
Sen bana kitap de yeter ki... Sabaha kadar gider muhabbetKitap okuyan insan en bi sevdiğiminsanlardan ayrı bakınca istanbul' da kitap gibi şehirdir yeuuuu, memnun oldum bende burada konyakbaşıyım
Hoşbuldukk canımm
Birine yardımcı olmak istiyorsan balık yemeyi değil, balık tutmasını öğreceksinBen kurabiye yarismasinda birinci olup madalya mı veririm@koremanya
Birine yardımcı olmak istiyorsan balık yemeyi değil, balık tutmasını öğreteceksinBen kurabiye yarismasinda birinci olup madalya mı veririm@koremanya
Zaten sakalasiyoruz madalya verme imkanimiz istesek de yokkiBirine yardımcı olmak istiyorsan balık yemeyi değil, balık tutmasını öğreteceksinbırak kendi katılsın bence
Az takcaktım ne vardı sanki, vazgeçtim şimdi istemiyorumBirine yardımcı olmak istiyorsan balık yemeyi değil, balık tutmasını öğreteceksinbırak kendi katılsın bence
Avatarindaki kim beni bir arkadasim vardi ayni ona benzettimAz takcaktım ne vardı sanki, vazgeçtim şimdi istemiyorum
Koreli bir oyuncu olur kendisi.Avatarindaki kim beni bir arkadasim vardi ayni ona benzettim
Ya olabilir misin ayni bu kiz cunkuKoreli bir oyuncu olur kendisi.Bana da benziyor gibi aslında.
Yoksa o arkadaşın benmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?