- 13 Aralık 2015
- 551
- 1.521
- 63
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.261
Benim nihayetim boşnakmışta haberimiz yokmuuş :)) Her yerden, her yöreden var yahu ne güzelllSelam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?
@Yeu ve @son izci ve @My SouL obamıza hoş geldiniz..sevgi dolu sıcacık muhabbetler...
Azra910 @Kurk Mantosuz Madonna @Pembemsii_ @Huzurkokulu M M e g @Wwonka @AKovser @Pembis Hayaller güzellerim beni mi özlemiş ben de sizleri çok özledim
Birkaç gün psikolojik olarak gergin,sıkkındım. şimdi de hastayım karın ağrılarımdan bayılacak gibi oluyorum ateşi unutmayın e mi, ısınmam lazım
@shebetsys kahve kokulum bir tanemsin..
@My SouL @Pembemsii_ kızlar bene arnavut benzeri ama arnavut olmayan bir boşnağım bosna hersekliyim.. yakın sayılırız :)
@son izci canım inşallah rabbim sana hayırlı vaktinde bir bebiş verir...
Obamızı çok ama çok seviyorum
Şirket yoğundu bugün biraz, giremedim çok fazla oymakbaşım. Şimdi evdeyiim, burdayıım@Pembemsii_ obabaşım,evden gelemiyor musun KK'ye?
Gözlerim arıyor seni de obabaşımŞirket yoğundu bugün biraz, giremedim çok fazla oymakbaşım. Şimdi evdeyiim, burdayıım
Rica ederim efenim :)Teşekür ederim. Bilgilendirmen için:)
Eczacıbaşı olabilir mi? Sebze meyvelerden bahsetmeyi severim[QUOTE="Meg, post: 49191165, member: 11116 şaka yaaa sen ben de başlı bişey istiyorum diyince oluverdi
AyyyAcaba bana hoşgeldiNİZ denildi mi? Listeye bakıyorum .....
Aratmamaya çalışıyorum canım oymakbaşıımGözlerim arıyor seni de obabaşım
Şu zerafete bakkAyyy
Çok özür dileriim, gerçekten gözden kaçırmışım ..
Yoksa atlamam kimseyiii
Size hem öpücük, hem hoşgeldinizz desem?
Affedilir miyim kiii
Tamam eczacıbaşı olarak seni yardımcım yapıyorum ister misin?Koremanya, post: 4919 member: 732211"]Ben seninle gitmek istiyorum ejderhayı bulmaya
Hastalığım dışında, evet herşey yolunda
Tamam eczacıbaşı olarak seni yardımcım yapıyorum ister misin?Koremanya, post: 4919 member: 732211"]Ben seninle gitmek istiyorum ejderhayı bulmaya
Tribini seviim niye triplendin gıııı
tabi ki deAyyy
Çok özür dileriim, gerçekten gözden kaçırmışım ..
Yoksa atlamam kimseyiii
Size hem öpücük, hem hoşgeldinizz desem?
Affedilir miyim kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?