• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

GGÜÜNNAAYYDDIINNNNNN :KK54::KK54::KK54::KK54::21::KK24::21::KK30::confused::KK75::KK36::KK33::KK33::KK73::KK72:

@ince bilek izcim unuttun sen bizi :KK75:
:cry::KK42: aç kalmış ben yokken hep yafrukurtlarim üşümüşler :cry:
Gunaydın obabaşım,ben üşümedim,tüylü terliklerimi giydim,şalıma sarındım,meeeg de çay yapmış,ateşin başında sabahladım:-)

Düşük yaptım canım bebeğim gitti
Ayyy demeee çok geçmiş olsun iyimisin çok üzüldüm canım Allah sabır versin bilmeyene çok zor bende yaşadım nasıl durumdasın bilirim en azından hamile kalabiliyoruz inşallah Allah nasip ederi tekrar

images-2.webp

Ayyy demeee çok geçmiş olsun iyimisin çok üzüldüm canım Allah sabır versin bilmeyene çok zor bende yaşadım nasıl durumdasın bilirim en azından hamile kalabiliyoruz inşallah Allah nasip ederi tekrar
Amin inşallah en azından bir kızım var hiç olmayanlar var böyle düşünüp kendimi motive ediyorum

Hanımlarrrrrrrrrrr anneanne oluyorum varyaaaaaaa :anne::halay::KK71:4 haftalık hamilrymiş kızçem sabah aradı müjdelihaberi verdi..
Konuda açtım biraz önce
:emir_bebek::anne::KK200::anneadayı::halay: yaa ablam çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah :anne:

Amin inşallah en azından bir kızım var hiç olmayanlar var böyle düşünüp kendimi motive ediyorum
Aynen canım bir evladın varmış Allah sağlık versin benim hiç yok sen teselli buluyorsun en azından evladinla Allah bir daha verir insallah

Back
X