- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #53.461
İnşallah canım insallahhhAmin canım inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım insallahhhAmin canım inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Küsme sen❤❤❤❤❤Kuserim
Burdayizzzzz![]()
Gitme biryereÖzlememmi hiç,yokluğunda buralar bana dar geldi,
gidiyodum az kalsın
Yerleşebildinmi canım,evin istediğin gibi mi planı filan...
Ah o dolaplar bizi bizden alıyorGitme biryere![]()
Evet canım cok sukur yerleştim bitti. Planı da tam istedigim gibi oldu çocukların odasi falan tam düzenli oldu. En sevdiğim de her oda da dolaplar olmasıhiç sevmiyorum ortalıkta fazla eşyayı , koydum herşeyi ohh miss gibi derlitoplu oldu.
Güle güle kullan ayrıca,ev planı bizim için çok önemli,gönlünce olmuş,ne güzel♡Ah o dolaplar bizi bizden alıyor
Arkadaşım sırf merdiven alt boşlukları gömme dolap diye zemin kattan ev aldı,o kadar da memnun ki:))
Rabbim sana benim gibi ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallah canımİnşallah canım insallahhh
İnşallah canimmm aminnnnnnnnnnnnnnnnRabbim sana benim gibi ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallah canım![]()
Dolap görünce dayanamıyoruzAh o dolaplar bizi bizden alıyor
Arkadaşım sırf merdiven alt boşlukları gömme dolap diye zemin kattan ev aldı,o kadar da memnun ki:))
Aminnnn @tuzsuz_ruh uma inşallahRabbim sana benim gibi ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallah canım![]()

Wuhuuuuu bi bebis gelsin neler yaparım neler diyorsun :)))))
AaayneeenWuhuuuuu bi bebis gelsin neler yaparım neler diyorsun :)))))
Ahahahaha Enyalios ile kirkimiz karışacak bizim beraber dogurucaz belki :))))