- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.861
Light bunlar,şekersiz,yağsızGösterme kız bana diyetteyim bennn
Afiyet olsun canımEllerine sağlık canım
Gayve içiyore ben
Bende bebeleri uyuttumBen de gayfe içiyovum
Ellerine sağlık tatlıcadım
Afiyet,bal,şeker olsun canım
O kadar mesajlastik ama tanismadik ben hiçbirşey bilmiyorum senin hakkındaAfiyet,bal,şeker olsun canım
Ne istersen sorabilirsin :))O kadar mesajlastik ama tanismadik ben hiçbirşey bilmiyorum senin hakkında
Aslında çok meraklı bir insan değilimdir de yakın gördüğüm kişilere sorarım genel de. Sıkmak istemem.Ne istersen sorabilirsin :))
Yok ben hiç sıkılmam :) Yaş 37,evliyim . Eşim Çeçen olduğu için burada yaşıyoruz şimdilik. Aslen Bursa'lıyım :) Allah bağışlasın evlatlarınıAslında çok meraklı bir insan değilimdir de yakın gördüğüm kişilere sorarım genel de. Sıkmak istemem.
Mesela ben 27 yaşında bir 8 yaşında oğlum bir de 21 aylık minnak cadım var
Hatay/ iskenderundayım
Çeçen neresi yaniYok ben hiç sıkılmam :) Yaş 37,evliyim . Eşim Çeçen olduğu için burada yaşıyoruz şimdilik. Aslen Bursa'lıyım :) Allah bağışlasın evlatlarını
Eşim aslen Çeçenistan'lı. Ama Ürdün'de doğmuş,büyümüş. İnternetten tanıştıkÇeçen neresi yaniçok cahilim dimi bakayım netten
Baya uzaktasın
Eşinle nasıl tanıştın da teee oralara gittin
Amin canım çok teşekkürler
Yaa ne güzel olmuşEşim aslen Çeçenistan'lı. Ama Ürdün'de doğmuş,büyümüş. İnternetten tanıştıkkısmetmiş ,oldu :) Çeçenistan Rusya'da. Ürdün İstanbul'a uçakla 2 ,2 buçuk saat. Savaş olduğu için Suriye üzerinden geçiş yok.
Bayılırım tatlıya hiç dayanamamTatlı yaptım size,bir dahaki sefere kahveler benden
Çok şükürYaa ne güzel olmuşbüyük cesaret etmişsin valla ama sonu iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?