- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.894
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #54.361
Geçmiş olsun canım,güle güle otura mı geldiler,çocuklar fazlaysa anlıyorum seni,büyük iki misli olsa o kadar yorulmaz insanSağol canım ayy misafirler gitti ama bende bittimçocuk sayısı büyüklerin sayısından fazlaydı ne yapacağımı şaşırdım şükür sağsalim atlattık
Ben düşündüm. Yosun düşünmedi. Hep aklımdaydın. Yosun kaka Yosun eee Yosun ıııhhhhIyiki varsınbeni tek sen düşünmüşsün
Evet büyükler oturuyor ama çocuklarGeçmiş olsun canım,güle güle otura mı geldiler,çocuklar fazlaysa anlıyorum seni,büyük iki misli olsa o kadar yorulmaz insan
AnlıyorumBen düşündüm. Yosun düşünmedi. Hep aklımdaydın. Yosun kaka Yosun eee Yosun ıııhhhh
Dedim tabi,demediysem kırmızı stilettomun topuğu kırılsınhhhhhııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kıpraşiyür
hele şükürSevgi ve şefkat
Tövbe tövbe,elimden bi kaza çıkcek,kaka didi banaBen düşündüm. Yosun düşünmedi. Hep aklımdaydın. Yosun kaka Yosun eee Yosun ıııhhhh
Sen sevince böyle oluyorhele şükür
gelmedi gelmicek deTövbe tövbe,elimden bi kaza çıkcek,kaka didi banameeg sen uyusana canım,uykun gelmedi mi
Tövbe tövbe,elimden bi kaza çıkcek,kaka didi banameeg sen uyusana canım,uykun gelmedi mi
gelmedi gelmicek de
O zaman bu fasulyeleri ayıklayıver,dondurucuya atılcak,ben uyuycamgelmedi gelmicek de
Kaç ÇUVAL didiiinnn
1 ya,nolcak ondan,koca gece sıkılmazssın hemKaç ÇUVAL didiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?