- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #54.321
Mapustan çıktın,normaldirBugun ter döktüm seni çağırana kadar missyoung,gidenler kalanlar kafam bi milyoniyisin di mi
İyiyim canim sen nasilsin :)) mis gibiyim :))Bugun ter döktüm seni çağırana kadar missyoung,gidenler kalanlar kafam bi milyoniyisin di mi
Ürdün'de bir sahil şehri ,orada yaşıyorum da ben. İlk hesabı açtığımda denediğim tüm nickler alınmıştı,öyle kaldıakaba ne demek
Ne kolyesi ki?O kolyelere çok kafa yormayacaktım
Ürdün'de bir sahil şehri ,orada yaşıyorum da ben. İlk hesabı açtığımda denediğim tüm nickler alınmıştı,öyle kaldı
iyiyim canım ben de,sayfaları okumaya çalışıyorum,ne çok yazılmışİyiyim canim sen nasilsin :)) mis gibiyim :))
Evet evet :) şimdilik buradayız bakalımhmm güzelmiş =) yurtdışından katılıyosun yani
Kız içerde boncuktan kuş falan mı yaptın kolyelerleO kolyelere çok kafa yormayacaktım
mapusta zaman geçsin diye inci boncuktan kolye yaptım arkadaşlaraNe kolyesi ki?
Hıhı,napayım zaman geçmiyoduKız içerde boncuktan kuş falan mı yaptın kolyelerlenoldun
:))) sağolasın canım ya Uzun olsun biraz ama inci olmasın :))mapusta zaman geçsin diye inci boncuktan kolye yaptım arkadaşlara
Yine düşersem sana da yaparım
Oy kıyamam,gitme yine sakınHıhı,napayım zaman geçmiyodu
Stilettolarla halay çekince oluyo ne oluyosaOy kıyamam,gitme yine sakın
Spor ayakkabıyla çek ,sessiz olur belkiliStilettolarla halay çekince oluyo ne oluyosasite de yankı yapıyo galiba,mune beni tuttuğu gibi ver elini mapus damları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?