- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.447
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.621
Ay ben onu ilk gördüm bi utandım bi utandım ahahahahaha![]()
Utanmaaa yaaaa tüm site alıştı nasılsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben onu ilk gördüm bi utandım bi utandım ahahahahaha![]()
Yok 3 tane modellerini yazdimdi5 tanemi yoksa diyeceğim şaşırdımm
Aynen anarşik olur kendisi birazcık..
Yok 3 tane modellerini yazdimdi
Yok şimdi utanmıyorum artikin ilk gördüğümde dedim beee ne anarşik hatun bu :)))Utanmaaa yaaaa tüm site alıştı nasılsa![]()
Yok şimdi utanmıyorum artikin ilk gördüğümde dedim beee ne anarşik hatun bu :)))

Valla çok zor ikisi de okula gidiyor şuan evde kızla tek kalıyorum gündüzleri ama işleri kolaylaştırmak için ilk ikisini 4 yaşında kerede verdik yarım gün anca öyle toparlandimAllah bağışlasın biraz zor olmuyormu filan..
3 tane evlat![]()
Ayyy tripliim biri benim olsuun,bu zamana kadar evde hayvan beslemedim ,bahçemde köpeğim var sadece,ama,yaşlanınca tüylü terlikli,sallanan sandalyeli,kucağı kedili lutfiye teyze olcam gibi geliyoBen seni hep düşünürüm triplimm
![]()
Valla çok zor ikisi de okula gidiyor şuan evde kızla tek kalıyorum gündüzleri ama işleri kolaylaştırmak için ilk ikisini 4 yaşında kerede verdik yarım gün anca öyle toparlandim
Lütfiye teyzeeeee:))))Ayyy tripliim biri benim olsuun,bu zamana kadar evde hayvan beslemedim ,bahçemde köpeğim var sadece,ama,yaşlanınca tüylü terlikli,sallanan sandalyeli,kucağı kedili lutfiye teyze olcam gibi geliyo
Lütfiye ben değilim tabi ki, bir filmdeki yaşlı kadın![]()
Şuan ortanca anaokulu gidiyor büyük 3. Sınıf kızda benimleCidden kolay değildir mutlaka birmeşgale lazım çocuklarada..
Kreşe gitmeleri iyiolmuş..
Şuan ortanca anaokulu gidiyor büyük 3. Sınıf kızda benimle
Büyük mi kaç yaşındaAllah zihin açıklığı versin hepsinede..
Bendede 1 tane var..
Evliii nene olacak bizim anarşik hatun :))Büyük mi kaç yaşında
Abla kizzz sen niye bir taneyle kaldın ki :)))Allah zihin açıklığı versin hepsinede..
Bendede 1 tane var..
Büyük mi kaç yaşında

10 yılın yaklaşık 3 yılı gebelik aşağı yukarı 6-7 yılı da emzir uyutla geçti rabbim isteyene versin artık ben benden gittim ama şükür evlatlarım sağlıklı sıhhatli
Amiin inşallah,geçen hafta bir sünnet cemiyetinde İsmi Azam duası okundu,herkes gönlünce dua etti,ben seni ve @-Asmin- imi andım,Allahım onlara ve adını bilmediklerime hayırlı yavrular ver diye dua ettim canımAllah bağışlasın canım amin Asmin ime bana isteyen herkese insallahhhj
Abla kizzz sen niye bir taneyle kaldın ki :)))
Allah razı olsun kuzum sagolasin
Bizim eve de 7 yıl kesintisiz bez alındı
Amiin inşallah,geçen hafta bir sünnet cemiyetinde İsmi Azam duası okundu,herkes gönlünce dua etti,ben seni ve @-Asmin- imi andım,Allahım onlara ve adını bilmediklerime hayırlı yavrular ver diye dua ettim canım![]()