• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Allah bağışlasın biraz zor olmuyormu filan..
3 tane evlat :nazar:
Valla çok zor ikisi de okula gidiyor şuan evde kızla tek kalıyorum gündüzleri ama işleri kolaylaştırmak için ilk ikisini 4 yaşında kerede verdik yarım gün anca öyle toparlandim

Krese verdim yazacaktım

Ben seni hep düşünürüm triplimm :KK70:
mesajlar-info-gunaydin07.jpg
Ayyy tripliim biri benim olsuun,bu zamana kadar evde hayvan beslemedim ,bahçemde köpeğim var sadece,ama,yaşlanınca tüylü terlikli,sallanan sandalyeli,kucağı kedili lutfiye teyze olcam gibi geliyo:D
Lütfiye ben değilim tabi ki, bir filmdeki yaşlı kadın:D

Valla çok zor ikisi de okula gidiyor şuan evde kızla tek kalıyorum gündüzleri ama işleri kolaylaştırmak için ilk ikisini 4 yaşında kerede verdik yarım gün anca öyle toparlandim

Cidden kolay değildir mutlaka birmeşgale lazım çocuklarada..
Kreşe gitmeleri iyiolmuş..

Ayyy tripliim biri benim olsuun,bu zamana kadar evde hayvan beslemedim ,bahçemde köpeğim var sadece,ama,yaşlanınca tüylü terlikli,sallanan sandalyeli,kucağı kedili lutfiye teyze olcam gibi geliyo:KK70:
Lütfiye ben değilim tabi ki, bir filmdeki yaşlı kadın:KK70:
Lütfiye teyzeeeee:))))

:anne::emir_bebek::anneadayı: 10 yılın yaklaşık 3 yılı gebelik aşağı yukarı 6-7 yılı da emzir uyutla geçti rabbim isteyene versin artık ben benden gittim ama şükür evlatlarım sağlıklı sıhhatli
:D
Bizim eve de 7 yıl kesintisiz bez alındı:D
Allah bağışlasın canım amin Asmin ime bana isteyen herkese insallahhhj
Amiin inşallah,geçen hafta bir sünnet cemiyetinde İsmi Azam duası okundu,herkes gönlünce dua etti,ben seni ve @-Asmin- imi andım,Allahım onlara ve adını bilmediklerime hayırlı yavrular ver diye dua ettim canım:KK200:

:KK70:
Bizim eve de 7 yıl kesintisiz bez alındı:KK70:

Amiin inşallah,geçen hafta bir sünnet cemiyetinde İsmi Azam duası okundu,herkes gönlünce dua etti,ben seni ve @-Asmin- imi andım,Allahım onlara ve adını bilmediklerime hayırlı yavrular ver diye dua ettim canım:KK200:
Allah razı olsun kuzum sagolasin

Back
X