- 8 Nisan 2017
- 57.712
- 312.225
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.641
Allah bağışlasın bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın bu arada
Hay maşallah ne güzel torun olacak her o zaman abla dememde bı sakınca yoksa ablamsinBenim prenseste 28 yaşında 16 aylık evli 6 haftalıkta hamile.![]()
Hay maşallah ne güzel torun olacak her o zaman abla dememde bı sakınca yoksa ablamsin
Obada tansmis olduk ben kaçar yemeğim yok daha birazdan ogluslar gelir Allah a emanet olun iyi günler iyi sohbetler sizlereTabiki yok diyebilirsin:))
Benim de 3 tane abla Allah bağışlarsa,zor olmuyor mu,bilmem,onlarsız zamanları hatırlamıyorum sanki,küçükken daha kolaydı benim,hem uslulardı,hem çok tatlılardı,ben de çok sabırlıydım,günüm su gibi geçiyordu.Şimdi de öyleler ama büyükler ortaokulda artık,dağım döküm oldular,arka topluyorum ancak,ödev takibi cabası.Ama yine de Allah herkese versin,dünyanın en güzel şeyiAllah bağışlasın biraz zor olmuyormu filan..
3 tane evlat![]()
Buyur evladım,anan baban nasılLütfiye teyzeeeee:))))
Obada tansmis olduk ben kaçar yemeğim yok daha birazdan ogluslar gelir Allah a emanet olun iyi günler iyi sohbetler sizlere
Benim de 3 tane abla Allah bağışlarsa,zor olmuyor mu,bilmem,onlarsız zamanları hatırlamıyorum sanki,küçükken daha kolaydı benim,hem uslulardı,hem çok tatlılardı,ben de çok sabırlıydım,günüm su gibi geçiyordu.Şimdi de öyleler ama büyükler ortaokulda artık,dağım döküm oldular,arka topluyorum ancak,ödev takibi cabası.Ama yine de Allah herkese versin,dünyanın en güzel şeyi![]()
Sağol ablacımKolay gelsin o zaman görüşürüz:))
Allah bağışlasın evlatlarınımutlaka zor yanlarıda var elbette,küçükken rahatta biraz büyüdülermi dertleride hiç bitmiyor işte..Canları sağolsun önemli olan o zaten..
Sağol ablacım![]()

Geç kalmışım
Tunaydin canım hoşgeldinTünaydın güzeller obasının fıstıkları![]()
Hoşbuldum sende hoşgeldin canım :)Tunaydin canım hoşgeldin
Tünaydin ablacımGünaydınlar hanımlar ..
Tünaydin canımGünaydın güzel kk. hanımları![]()
Aynen gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıp kalıyorum bu kim diye :))
Evet benim diminumber one :))
Selam tatlı hatunSlm kizlarrr
Ayy ben hep öyleyimGünaydın obabaşım,maşallah,enerji içeceği mi içtin sabah sabah![]()
Bende 90 modelAnammm aynı yastayiz tuzsuz
Vay arkadaş,akşam uyudular,sabah gözler çakmak herkesteAbla senin nene düştüde kalkamıyo mu,oturuyo mu,ben bi çözemedim
yoksam bize el hareketi mi yapıyo
Selam canım biz her zaman sohbete varız canım buralardayızSlm kizlar nasilsiniz biraz sohpete ne dersiniz![]()
Evet ben esmerim şekerim yaniiii
Maşallah canım3 adet 2009 model erkek
2012 model erkek
2017 model kız :))

Huzur hanımım canımBen seni hep düşünürüm triplimm
![]()
Aaaaa lütfiye hanım memnun oldumAyyy tripliim biri benim olsuun,bu zamana kadar evde hayvan beslemedim ,bahçemde köpeğim var sadece,ama,yaşlanınca tüylü terlikli,sallanan sandalyeli,kucağı kedili lutfiye teyze olcam gibi geliyo
Lütfiye ben değilim tabi ki, bir filmdeki yaşlı kadın![]()
Nine o artık nine ablaa yokkkHay maşallah ne güzel torun olacak her o zaman abla dememde bı sakınca yoksa ablamsin
Ablaa yok ama çıtır anneanne nene varTabiki yok diyebilirsin:))
Hosbuldum nasılsın canımHoşbuldum sende hoşgeldin canım :)
Şükür Allah'a,sen nasılsın ?Hosbuldum nasılsın canım
Sensin pikaçu :)))Tünaydin ablacım![]()
Tünaydin canım![]()
Nasılsın? Daha sık gelsen keşke aramıza
oyy davşanim
Evet benim dimiteşekkür ederim
Selam tatlı hatun![]()
Ayy ben hep öyleyim
Arada ayarlarimla oynuyorlar
Bende 90 model![]()
![]()
Selam canım biz her zaman sohbete varız canım buralardayız
Evet ben esmerim şekerim yaniiii@Tatlicadi Meg im bak ne yazıyor sevin şekerlenir diyor
![]()
Maşallah canımrabbim korusun evlatlarını Allah bağışlasın
Huzur hanımım canım
Aaaaa lütfiye hanım memnun oldumtabikide alın sizin olsun
![]()
Gerçek adını soyleyene dek lutfiye dicem sana
Nine o artık nine ablaa yokkk![]()
Ablaa yok ama çıtır anneanne nene var![]()
![]()