Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kahve pişirdim kızlar
buyurun içelim :D

tumblr_okcme7Vsdu1s22rc8o1_500.gif

Ay iyiki de lutfiye değilim:eek:
Kayınvalidem ilk çocuğumda buna benzer bir isim söylemişti ,kız olursa koy,baban çok sever diye,eşi yani.Bir elin parmağı kadar kızına koymamış hemde.Ben de,sonu ye ile biten isimleri sevmiyorum demiştim,tepki şu:KK12:"benimki de ye ile bitiyo noolmuş":63::KK70::KK70::KK70:

haha koptum yosunum buna :D

:D:D:D

Ahhahhah,onun adı aklıma bile gelmeden söyledim,güldüm sadece,sanki adını ben koydum:KK70:
Hepsine gönlümce isim seçtim,eşim bile 1 sesleniyorsa ben 20 sesleniyorum, babaanne şöyle dursun:21:o benim hakkımdı zati:sampiyon::sampiyon:
Aynen canım :KK76: ona da karışmayıversinler bir zahmet :D

Ahahhahahahha:deli:Yossuuuunnn Allah iyiliğini versin e mi:KK70:
Ne bileyim meeeg :110: Daha önce fırlama bi nene görmemiştim,düştü de elimi tutun diyodur dedim,iyiye yormaya çalıştım amaa,nene fırlama çıktı:KK70::KK70:

Son düzenleme:
Senin bu Ye'li isim konusunu gördüğümden beri gülüyorum :KK70: Anneannemler 3 kız Şükriye,Lütfiye,Fikriye :KK70: :KK70:
haha bizim sülalede de çok var ye'li isim
:KK70::KK70:
ben de çok güldüm

IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz
:D
Evet çok koyulurmuş eskiden,belki de duymaktan bıkıyor insan.Çocuklarımın isimleri de eski isim,yaprak toprak değil ama,çok düşünerek seçtim,çok ta seviyorum.İyi ki konya gelini değilim,arkadaşım kv kp ismi koymuştu hiç beğenmediği halde o_O

:KK70:
Evet çok koyulurmuş eskiden,belki de duymaktan bıkıyor insan.Çocuklarımın isimleri de eski isim,yaprak toprak değil ama,çok düşünerek seçtim,çok ta seviyorum.İyi ki konya gelini değilim,arkadaşım kv kp ismi koymuştu hiç beğenmediği halde o_O
Eski isimler daha güzel zaten ,manalı :) ay o çok kötüdür,9 ay taşı,adını bile koyama :KK12: üsteik bağıramazsın da çocuklara. Kv ve kp varken :D

Back
X