- 22 Nisan 2015
- 19.209
- 116.839
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.681
Kahve pişirdim kızlar
buyurun içelim
buyurun içelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyiki de lutfiye değilim
Kayınvalidem ilk çocuğumda buna benzer bir isim söylemişti ,kız olursa koy,baban çok sever diye,eşi yani.Bir elin parmağı kadar kızına koymamış hemde.Ben de,sonu ye ile biten isimleri sevmiyorum demiştim,tepki şu"benimki de ye ile bitiyo noolmuş"
![]()
Aynen canımAhhahhah,onun adı aklıma bile gelmeden söyledim,güldüm sadece,sanki adını ben koydum
Hepsine gönlümce isim seçtim,eşim bile 1 sesleniyorsa ben 20 sesleniyorum, babaanne şöyle dursuno benim hakkımdı zati
![]()
Ellerine sağlık canımKahve pişirdim kızlar
buyurun içelim
![]()
Kıpraşmayan ateş ateş değildir![]()
bu da kıpraşan ateş![]()
Ne bileyim meeegAhahhahahahhaYossuuuunnn Allah iyiliğini versin e mi
![]()
Oooh ortalık bi ısındı,bahar mıgeldi ne![]()
bu da kıpraşan ateş![]()
Kıpraşmayan ateş ateş değildir![]()
Senin bu Ye'li isim konusunu gördüğümden beri gülüyorumOooh ortalık bi ısındı,bahar mıgeldi ne
Bence de
Senin bu Ye'li isim konusunu gördüğümden beri gülüyorumAnneannemler 3 kız Şükriye,Lütfiye,Fikriye
![]()
![]()
Erkek isimlerine Ye ekleyince kadın ismine dönüyor ya,pratik yol

Senin bu Ye'li isim konusunu gördüğümden beri gülüyorumAnneannemler 3 kız Şükriye,Lütfiye,Fikriye
![]()
![]()
Eski isimler daha güzel zaten ,manalı :) ay o çok kötüdür,9 ay taşı,adını bile koyama
Evet çok koyulurmuş eskiden,belki de duymaktan bıkıyor insan.Çocuklarımın isimleri de eski isim,yaprak toprak değil ama,çok düşünerek seçtim,çok ta seviyorum.İyi ki konya gelini değilim,arkadaşım kv kp ismi koymuştu hiç beğenmediği halde![]()
Benim küçükken tavukla horozum vardı,lütfi ve lütfiyeErkek isimlerine Ye ekleyince kadın ismine dönüyor ya,pratik yol![]()
AhahaBenim küçükken tavukla horozum vardı,lütfi ve lütfiyebelki ondan gülesim geliyo duyunca
![]()
Kendin yap bir tane,koy kendi ismini deseydin keşkehaha benim kaynanana da bir ara
kızın olursa benim adımı koy diyodu
![]()
Pışıııkhaha benim kaynanana da bir ara
kızın olursa benim adımı koy diyodu
![]()
Kendin yap bir tane,koy kendi ismini deseydin keşke![]()
Marifetli hatunun hali bir başka.dün de balık temizliyordun dimi ?Mantı yaparken mesaj da yazan bir benim di mi o_zO