Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aaaaa:KK57:,tripliiiiiiiiiii,meeeegiiiiiiiii,sen ağlamıışmısın bakayııım:KK60: nedenmiiş oooo heeee:KK68:
Ağlamak yok taaammı,geçtiii gittiiiiii:21::KK73::KK75::KK75::KK75:
Geçti şükür canım. Gece çok kötü oldum ya uyuyamadım da 2saatlik uykuyla geziyorum.

Günaydın hayırdır ne oldu.
Önemli birşey yok demi..
Günaydın ablacım işte abla hayat diyelim illaki takcaz bişeyleri. Biz takmasak beyin yönlendiriyor. İçimde bir sıkıntı vardı nedensiz ağla ağla sonuç bu :ruh:

Günaydın ablacım işte abla hayat diyelim illaki takcaz bişeyleri. Biz takmasak beyin yönlendiriyor. İçimde bir sıkıntı vardı nedensiz ağla ağla sonuç bu :ruh:

Ciddi bir durumyoksa arada ağlamak iyi gelir,bende canım sıkıldımı salya sümük ağlarım..
Nedense iyi geliyor bana rahatlatıyor..

Ciddi bir durumyoksa arada ağlamak iyi gelir,bende canım sıkıldımı salya sümük ağlarım..
Nedense iyi geliyor bana rahatlatıyor..
Bende de öyle oluyor kendimi sıkıyorum diyorum ne oluyor özlem üstüne sinir harbi yaşıyorum baktım olmuyor ağlamaya başlıyorum :KK61: iyi geliyor sanırım. Psikopatız :rapci:

Bugün 300 grm yarın 500 gr :KK45:

Ne terk etmek mi :KK12: :KK12::KK12:
Biz ruhsuz ne yaparız :KK42:
Ne yaparsanız yapın bi kere de demediniz bu Tuzsuz_ruh nasıl okusun bu kadar sayfayı hem gitmiş takıma girmiş hem siskoda var hemde izci olmuş bizim gibi mi demiyorsunuz giderim:KK12:

Ayyyy ben nasıl bakarım ikize kizzz ahahahah hayırlısını versin Allah insallah
Canim zorluğunu anlatamam sana inanki cok zor ama bana da Allah'ım yardım etti
Günaydınlar nick değişmiş güzel olmuş:))
Teşekkürler ablam benim♥

Günaydın abla aynen bende isterim ama bakamam vallahi benim yardım edenim de yok daha herkese ben yetmeye çalışıyorum annem zaten gelip bakamaz bende istemem .ama sende uzaksın kızına nasıl hep gidip bakarsın ki olmaz bir iki gün değil malesef en az 2 yaşına kadar çok büyük bakım istiyor
Benim yaşadıklarım inan çok zordu canim iki ablam var birbirmizie canımızı verirdik ama ikizlerim 1 yaslarindalar gormeye bile gelmediler...
Sebebi yok bilmiyorum neden
Annem de sadece telefonunda sana Allah yardım etsin işin çok zor deyip kapatıyor:(
Neler yaşadım neler
Ikizimin birisi aylarca sürdü sağlık sıkıntısı öldü ölecek diye 7 ay uyumadim:(
Şimdi cok sukur iyiler hersey geçti herseyi yoluna soktuk kiymete bindim şimdi de ben kabul etmiyorum ablalarimi
Hastaneye bile gelmediler oysa herseylerine önce ben kosmustum

Geçti şükür canım. Gece çok kötü oldum ya uyuyamadım da 2saatlik uykuyla geziyorum.
Canim Allah yüreğine ferahlık versin inşallah derdini yel gibi alsin

Aynen yardımcı lazım ev işi yemek nasıl olsa idare edilir de bebek bakmaya biri gerekli kizzz senin kız seni ister vallahi

Zaten istiyor sen bak diye oldu dedimm :KK48:

Bende de öyle oluyor kendimi sıkıyorum diyorum ne oluyor özlem üstüne sinir harbi yaşıyorum baktım olmuyor ağlamaya başlıyorum :KK61: iyi geliyor sanırım. Psikopatız :rapci:

Arada lazım ağlamak iyi geliyor bizim gibi piskolara :olamaz:

Canim zorluğunu anlatamam sana inanki cok zor ama bana da Allah'ım yardım etti

Teşekkürler ablam benim♥

Benim yaşadıklarım inan çok zordu canim iki ablam var birbirmizie canımızı verirdik ama ikizlerim 1 yaslarindalar gormeye bile gelmediler...
Sebebi yok bilmiyorum neden
Annem de sadece telefonunda sana Allah yardım etsin işin çok zor deyip kapatıyor:KK43:
Neler yaşadım neler
Ikizimin birisi aylarca sürdü sağlık sıkıntısı öldü ölecek diye 7 ay uyumadim:KK43:
Şimdi cok sukur iyiler hersey geçti herseyi yoluna soktuk kiymete bindim şimdi de ben kabul etmiyorum ablalarimi
Hastaneye bile gelmediler oysa herseylerine önce ben kosmustum

Canim Allah yüreğine ferahlık versin inşallah derdini yel gibi alsin

Rica ederimm:))

Back
X