- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.061
Afet olsun ablavimmBen kaçtım hanımlar görüşürüz byyyy kahve beni bekler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afet olsun ablavimmBen kaçtım hanımlar görüşürüz byyyy kahve beni bekler![]()
Kız benim kardeşimin çocuğu benim canımdır ölürüm biterim kardeş bu insan nasıl gelmez yaaa çok ayıp çocuğu var mı ablanın niye gelmemiş demedi mi hiç bişey çok geçmiş olsun artık geçmiş gitmiş birdaha yaşamayın inşallah benim gözüm çok korkuyor ikizden her işimi kendim yapmaya alıştım ki zaten yapacak kimsem yok anam 50 yaşında ama ben anne o evlat gibi bana nazlanir hala geçen hafta saydım hafta 7 gün 6 gün annemdeymisim hep bir bahaneyle gel gel diye nazlaniyor Allah başımızdan eksik etmesin ama insan kendine vakit ayırmak istiyorCanim zorluğunu anlatamam sana inanki cok zor ama bana da Allah'ım yardım etti
Teşekkürler ablam benim♥
Benim yaşadıklarım inan çok zordu canim iki ablam var birbirmizie canımızı verirdik ama ikizlerim 1 yaslarindalar gormeye bile gelmediler...
Sebebi yok bilmiyorum neden
Annem de sadece telefonunda sana Allah yardım etsin işin çok zor deyip kapatıyor
Neler yaşadım neler
Ikizimin birisi aylarca sürdü sağlık sıkıntısı öldü ölecek diye 7 ay uyumadim
Şimdi cok sukur iyiler hersey geçti herseyi yoluna soktuk kiymete bindim şimdi de ben kabul etmiyorum ablalarimi
Hastaneye bile gelmediler oysa herseylerine önce ben kosmustum
Canim Allah yüreğine ferahlık versin inşallah derdini yel gibi alsin
Wuuuuuuuuuuuu sohbet muhabbet hadi afiyet olsunBen kaçtım hanımlar görüşürüz byyyy kahve beni bekler![]()
Bir nedenleri yok bilmiyorum ama hala anlamış değilim ben birinin bebeği doğduğunda beşik hariç herseyi alip gittim 600km ama bana gelen olmadiKız benim kardeşimin çocuğu benim canımdır ölürüm biterim kardeş bu insan nasıl gelmez yaaa çok ayıp çocuğu var mı ablanın niye gelmemiş demedi mi hiç bişey çok geçmiş olsun artık geçmiş gitmiş birdaha yaşamayın inşallah benim gözüm çok korkuyor ikizden her işimi kendim yapmaya alıştım ki zaten yapacak kimsem yok anam 50 yaşında ama ben anne o evlat gibi bana nazlanir hala geçen hafta saydım hafta 7 gün 6 gün annemdeymisim hep bir bahaneyle gel gel diye nazlaniyor Allah başımızdan eksik etmesin ama insan kendine vakit ayırmak istiyor
Aaaaa ne biçim insanlar yaaa abin aç kalsın insan torununa kiyabilirmi kızına ayıp vallahi ama bak abim evlense anan gider ona çocuk bakmaya ama kızlara gelince sen gel sevilmezmi arkadaşlarımın çocuklarına bile çok. Düşkünüm ben kıyamam oyleBir nedenleri yok bilmiyorum ama hala anlamış değilim ben birinin bebeği doğduğunda beşik hariç herseyi alip gittim 600km ama bana gelen olmadi
Şimdi aramiyorum kimseyi artık hele ikiz yolda görenler sevmeye doyamiyor kanimdan insanlar böyle yapıyor
Ama gerçekten sirtimi Allaha yasladim büyüdük bile
Annem de bana dariliyo gelmiyorsun diye:)sen geldinmi diyorum abin aç kalır ben nasil gelem diyo deli oluyorum abim 32 yaşında yemek yapamasa dışarda yesin bi iki gün
Ikizlerim olduktan sonra hepsi birden değiştilerAaaaa ne biçim insanlar yaaa abin aç kalsın insan torununa kiyabilirmi kızına ayıp vallahi ama bak abim evlense anan gider ona çocuk bakmaya ama kızlara gelince sen gel sevilmezmi arkadaşlarımın çocuklarına bile çok. Düşkünüm ben kıyamam oyle
Naparsiniz oba halki![]()
Afiyet olsun Deniz'im,canımOooo günaydın akabaaa,bunlar ne güzellikleeeeer,ellerine sağlık çiçeğeeeeemmmm![]()
Afiyet olsun canımEllerine sağlık
Sıcacık çay iyi geldi =)
Afiyet olsun balım
Afiyet olsun canım :)Sıralama doğru şekerimellerine sağlık
![]()
Çay koycam şimdi gelin içelimNaparsiniz oba halki![]()
oyyy oyı kı varsın kuzum