• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Cok yaratici bulmustum ilk gordugumde bu site ve konular icin şahane bi secim.Kiskanmis olabilirim:KK53:

Zaten bişi oldumu hemen keleşini ödünç versene diyorlar :KK53:

He biz tanışmadık,ben öyle bir girdim kısa dönem .çıktım :KK6:

Tavsiye ederim bir kere mapısa düşünce tadından yenmiyor sonra gene isteniyor..
Kaç kere girdim çıktım acaba bilmiyorum:mapus:

Zaten bişi oldumu hemen keleşini ödünç versene diyorlar :KK53:

Tavsiye ederim bir kere mapısa düşünce tadından yenmiyor sonra gene isteniyor..
Kaç kere girdim çıktım acaba bilmiyorum:mapus:
Mapisa girip cikarsam fotomu degiscem daha iddali olurum o zman kesin bi hava gelir bana :KK53:

Onların canları sıkılmış demek,ya da boş zamanları çok,sarmaya yer aramışlar

Mutlaka dengesizçok nasılsa..

Ayy ben hic girmedim ya cok heves ediyom oraya mapis damina dusup cikanlar bana olgunlasmis geliyor kendimi toy hissediyorum:KK53:

Kesinlikle tavsiye ediyorum,hele birdönem siyaset bölümünde fenaydı,ggerçi orası tehlikeli :KK53:

Evet evet oyle bisey yaparim :KK45:beyaz don cigara yollarsiniz bana gunlerimi duvarima ciziktiririm :KK53: pişip gelirim.

Mapısın altın kuralı,don sarma ve cigaradır:olamaz::olamaz: iyi birde koğuştaysan sırtın yere gelmez..
Benim mesela koğuşumda özel banyom vardır masaj salonum mevcuttur,yaşlıyım diye özel koğuş tahsis edildi bana :mapus::kahve::olamaz::KK70:

Ben BDV'de gittim yok yere :KK70: laf sokaydım içim yanmazdı :confused:

Bdv tehlikeli zaten biranda ne olduğunu anlamıyorsun bile :confused:

Mapısın altın kuralı,don sarma ve cigaradır:olamaz::olamaz: iyi birde koğuştaysan sırtın yere gelmez..
Benim mesela koğuşumda özel banyom vardır masaj salonum mevcuttur,yaşlıyım diye özel koğuş tahsis edildi bana :mapus::kahve::olamaz::KK70:

Bdv tehlikeli zaten biranda ne olduğunu anlamıyorsun bile :confused:
Ayy simdi daha cok heves ettim :KK53:

Back
X