• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Mapısın altın kuralı,don sarma ve cigaradır:olamaz::olamaz: iyi birde koğuştaysan sırtın yere gelmez..
Benim mesela koğuşumda özel banyom vardır masaj salonum mevcuttur,yaşlıyım diye özel koğuş tahsis edildi bana :mapus::kahve::olamaz::KK70:

Bdv tehlikeli zaten biranda ne olduğunu anlamıyorsun bile :confused:
Koğuş nenesi olmuşsun sen :KK48: ben tek kişilik hücredeydim :KK53:

Canım merhaba denk gelemedik senle ama takip ettim az çok sende bebek isteyenlerden biriydin hatırına kaldığı kadar Allahım nasip etsin inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Allah'a emanet o en güzel en korunaklı yerde en çok koruyana emanet hiç korkma Allahin izniyle bişeycik olmaz

amin canım Allah razı olsun evet 4 yıldır ıstıyrduk asılamalarım tutmamıstı kendılıgınden oldu sukur Allah tum ısteyenlere nasıp etsın sızlerede ınsallah tez zamanda versın hayırlısıyla

amin canım Allah razı olsun evet 4 yıldır ıstıyrduk asılamalarım tutmamıstı kendılıgınden oldu sukur Allah tum ısteyenlere nasıp etsın sızlerede ınsallah tez zamanda versın hayırlısıyla
İnşallah Allah büyük bizde nasip eder insallah

Bende ilk banımda 2 gün falan gittim :KK12: gece 12 mevzuları .sistem hatası. Ben bildirim bile okuyamadım,bazıları okuyormuş :KK45:

Banın açıldığı zaman gelen mesajı okuyabiliyorsun..

Evet evet :KK14: ama diklenmen lazım :KK53:

Fena orası bam teline basıyorlar bazen..

Hücre değil ,saraymış seninki :KK48:

10 yıldızlı saray benimkisi.

Bir o derdim eksik zaten ,tam olurdu :skandal:

O tehlikelizaten yazarken çok dikkatli olmak lazım orada..

Ayy ben hic girmedim ya cok heves ediyom oraya mapis damina dusup cikanlar bana olgunlasmis geliyor kendimi toy hissediyorum:KK53:
Ama başta çok koyuyor insana söyleyeyim:D
Böyle kendi kendine bi küsüyosun filan,sonra bakıyorsun,tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış:D
Sonra amaaaan,salıyorsun çayıra,bazen iyi bile geliyor;)

eder hayırlısyla saglıkla tez zamanda nasıp etsın ben en umutsuz oldugum anda oldu hep dualarım benım gıbu kardeslerıme
İnşallah canım inşallah sagolasin umutsuzlarin umut kapısı dua hayirlisiyla

Ama başta çok koyuyor insana söyleyeyim:KK70:
Böyle kendi kendine bi küsüyosun filan,sonra bakıyorsun,tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış:KK70:
Sonra amaaaan,salıyorsun çayıra,bazen iyi bile geliyor:KK66:
Hadi yaa:KK45:kapida kalmak kor insana tabi..ama siz girip cikanlara ayri bi saygim var gün görmussunuz halden anlarsiniz :pmapisa dusmeden tam bi kkli olamicami hissediyorum :KK53:

Back
X