- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.861
Sağol canım. Kontrol amaçlı diyelim. Bu aralar ağrılarım arttı pek iyi değilim. Eşim de dayanamadı artık gidelim diye tutturdu.Geçmiş olsun canim neyin var
İnşallah kötü bir şey Çıkmaz canim geçmiş olsun tekrardanSağol canım. Kontrol amaçlı diyelim. Bu aralar ağrılarım arttı pek iyi değilim. Eşim de dayanamadı artık gidelim diye tutturdu.
2 de canımKaçta randevun?
Elektrik kesintsi neden olmaya başladı böyle ya.. Vardır sebebiSimdi de eletrikler yokŞarjım az . Uykum yok pfff inşallah gelir şu elektrik
Inşallah herşey yolunda olacak karamelim. Yaz merak ederim2 de canım
Bizdede yarın sular kesilecekmis anons yaptılarElektrik kesintsi neden olmaya başladı böyle ya.. Vardır sebebi
Çıkmayacak biliyorum alıştım bu ağrılarla yaşamayaİnşallah kötü bir şey Çıkmaz canim geçmiş olsun tekrardan
O cok kötü oluyor yaÇıkmayacak biliyorum alıştım bu ağrılarla yaşamayanereye gitsem aynı şey. Bu ara da baş ağrısı için gidicem
Aklım yettiğinden beri çektiğim bir baş ağrım var ve nedeni bulunamadı. Alıştım artik ama bir umut işte tekrar gidicezHayırdır ins canım ?
Geçmiş olsun canım,inshallah bir çözüm bulunur,geçer.Aklım yettiğinden beri çektiğim bir baş ağrım var ve nedeni bulunamadı. Alıştım artik ama bir umut işte tekrar gidicez
O na da sinir oldum yaElektrik kesintsi neden olmaya başladı böyle ya.. Vardır sebebi
Çok teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım,inshallah bir çözüm bulunur,geçer.
Umutsuz olarak gidiyorumInşallah herşey yolunda olacak karamelim. Yaz merak ederim
Susuzlukta kötü neyseki anons yapılmısBizdede yarın sular kesilecekmis anons yaptılar
Daha su dolduracagim bidonlarlaSusuzlukta kötü neyseki anons yapılmıs
Zaten en kötü wc oluyorDaha su dolduracagim bidonlarla
Ama herseyi hallediyorum da wc olmuyor yaaaksama kadar gelmeyeckmis
İnşallah unutmam canim sagolZaten en kötü wc oluyor
Doldur mutlaka unutma canım
Iyi geceler canim bende gidiyorum su dolduracam oglumun yanina kıvrılacagm bu gece:))Biraz çıkıyorum yafrukurtlar,belki gelebilirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?