- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.901
Gecen aynı oldum gene verdiği ilaçları tekrar başladım ama fayda yok amin sağol kuzum insallahCanim Rabbim şifa versin inşallah hemen iyilesirsin
Balli karabiberli sıcak süt icsen canim
Doktora gittinmk
Onu yapıyorum zaten abla bal su yapayım az sonra da sağol evet sadece ilaç fayda etmiyor malesef
Yaaa aynen devam bide hem suçlu hem güçlü hanim bize küsmüş
Canim Rabbim şifa versin inşallah hemen iyilesirsin
Balli karabiberli sıcak süt icsen canim
Doktora gittinmk
İşte birtek meyve yemeyi bıraktım ben bu yıl yiyemiyorum nedense ondan oldu bunlar kesinBrde bolca c vitamini al destek olarak,mandalina portakal yemeye çalış..
Oyyyyyy barışın artık hadi..
Günaydınlar..
İşte birtek meyve yemeyi bıraktım ben bu yıl yiyemiyorum nedense ondan oldu bunlar kesin
Bugun pazar var gidip ananas avokado kivi alıp gelcem birde Trabzon hurmasiYinede yemeye çalış,1 kiwi bile yeter aslında..
Bugun pazar var gidip ananas avokado kivi alıp gelcem birde Trabzon hurmasi
Yok bundan sonra gayet dengeli beslenicem artık abla hastalık yıktı geçti vallahi bu yıl beni o beni yenmeden benim onu yenmem lazimAl bencede ve mutlaka ye lütfen..
Yok bundan sonra gayet dengeli beslenicem artık abla hastalık yıktı geçti vallahi bu yıl beni o beni yenmeden benim onu yenmem lazim
Sağol abla teşekkür ederimHadi bakalım iyileş bir an öncede toparlan..
Sağol abla teşekkür ederim
Günaydın taze anneanne♥♥Brde bolca c vitamini al destek olarak,mandalina portakal yemeye çalış..
Oyyyyyy barışın artık hadi..
Günaydınlar..
Teşekkür ederim canım. Evet artık gerçekten bunaldımGeçmiş olsun canım,bir ağrının sürekli olması dayanılmazdır sanırım,regl agrısı olsa dönem dönem olur,o bile çekilmiyor.
Sana nazar filan mı değiyor acaba.Şifa ayetleri okusanız,doktor bir şey diyemiyorsa.Kayınvalidene yakınmısın,sürekli bir stres kaynağın mı var yoksa
Ellerine sağlık canımGünaydın güzellerateş,çay,kahvaltı herşey hazır
Canim bence nazar var cami imamina gittinmi??Teşekkür ederim canım. Evet artık gerçekten bunaldımgün içinde 1 saat de olsa illaki ağrır bazen 3 gün sürdüğü olur ağlarım dayanamam. İlaçların hepsi etkisiz kalıyor bende hiç içmiyorum
Yakın değiliz canım çok şükür bir sorunumuz yok. Arkadaş gibiyizdir kayınvalidemle.
Annemler çok okudular hocaya bile gittim. Bir sürü dualarım var yazılı baş ucumda. Her gün mutlaka bende okuyorum.
Günaydın taze anneanne♥♥
Teşekkür ederim canım. Evet artık gerçekten bunaldımgün içinde 1 saat de olsa illaki ağrır bazen 3 gün sürdüğü olur ağlarım dayanamam. İlaçların hepsi etkisiz kalıyor bende hiç içmiyorum
Yakın değiliz canım çok şükür bir sorunumuz yok. Arkadaş gibiyizdir kayınvalidemle.
Annemler çok okudular hocaya bile gittim. Bir sürü dualarım var yazılı baş ucumda. Her gün mutlaka bende okuyorum.
Al herseyden ablam oyy minnak huzur getirsin size artsin mutlulugunuzAnneanne şimdiden bebek malzemelerine bakmaya başladı bile:))
Çok geçmiş olsun hayırdır ne ağrıları var öyle ciddi birdurum yoktur umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?