- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.981
Bende gelir gelmez etiketledim,merak ettim. Belki dr sonrası dışarda takılmışlardır.doktordan gelmiştir merak ettim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gelir gelmez etiketledim,merak ettim. Belki dr sonrası dışarda takılmışlardır.doktordan gelmiştir merak ettim bende
Install kötü bir şey olmazBende gelir gelmez etiketledim,merak ettim. Belki dr sonrası dışarda takılmışlardır.
Yok canım Allah korusun ,ne olacak ? Sonuç bekler,çıkmışken yemek yer,alışveri yapar.Install kötü bir şey olmaz
İyileştin mi canım ?
Sağol canım iyi sayılırım biraz dahaİyileştin mi canım ?
Allah şifa versin canım,sende sağolSağol canım iyi sayılırım biraz daha
Amin kuzum Allah herkese şifa versin bizimkiler bişey değil ne hastalıkları çekenler varAllah şifa versin canım,sende sağol![]()
Öyle tabii de,insanın ağrısı nerdeyse,canı ordaAmin kuzum Allah herkese şifa versin bizimkiler bişey değil ne hastalıkları çekenler var
İnşallah canım insallahÖyle tabii de,insanın ağrısı nerdeyse,canı ordaAllah dermansız dert vermesin. Bunlar geçici inshallah .
Ben ev ahalisini uyuttum oglani uyutmaya çalışıyorum hemen yatcam:)Erkeşcikler kayıp
Bi eltimi ağırlayayım didim,ali yemiş oyuna gitmiş,veli yemiş koyuna gitmiş![]()
Ben ev ahalisini uyuttum oglani uyutmaya çalışıyorum hemen yatcam:)
Ama uyumak güzel bir fikir değil diyo bana:)
Oyun:))![]()
Ya napıcakmışsınız
Cumaya gittim gelecem gibi olmuşBDV DEYİM,1 SAAT SONRA GELİCEM
Ay yerim onu benBen ev ahalisini uyuttum oglani uyutmaya çalışıyorum hemen yatcam:)
Ama uyumak güzel bir fikir değil diyo bana:)
Sagol canim Rabbim sana da nasip etsin inşallah gönlünde geçeni♥♥Ay yerim onu ben![]()
Sağol canım benim,Allah isteyene nasip etsin ,bana sağlık versin yeterSagol canim Rabbim sana da nasip etsin inşallah gönlünde geçeni♥♥
Amin canim dizlerin rahatsızdi dimi?? Nasil oldunSağol canım benim,Allah isteyene nasip etsin ,bana sağlık versin yeter![]()