- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşin basinda cay icmek vardi şimdi:)
Bebegimmmmmmm
Ayy patates sandıydım
Oyy ellerine sağlık canimm soğan da koymussun![]()
:)))patates de koyarız ohh mis:))Ayy patates sandıydım![]()
Orda közün içinde patates de var yeriz didim![]()
Allah şifa versin canım yaCanlarım çok ama çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Sonuç yine aynı bişey yok dedi doktor psikiyatri ye yönlendirdi tekrar dan ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü özeli devleti kaç tane psikiyatri ye gittim ayrıca psikoloğa da gittim ama yok hep aynı
Dün doktordan çıkınca oturdum kaldırıma hıçkıra hıçkıra ağladımherkesi üzüyorum eşimi en çok da
Bana diyor sende kesin bişey var ve söylemiyorsun diyor yok dedikçe ee niye böylesin diyorelimde değil ki
Tabi ağladım da iyi halt ettim yine baş ağrım tuttu iyice kötü oldum akşam yemek bile yiyemedim. Öylece uyumuşum![]()
Amin canım yaGeçer inşallah canim Rabbim şifa versin inşallah♥
Çok sevindim canım kötü bir şey çıkmamış,psikiyatrist istemiyorsun da,psikolog denedin mi hiç.O iyi gelir mi acaba kiCanlarım çok ama çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Sonuç yine aynı bişey yok dedi doktor psikiyatri ye yönlendirdi tekrar dan ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü özeli devleti kaç tane psikiyatri ye gittim ayrıca psikoloğa da gittim ama yok hep aynı
Dün doktordan çıkınca oturdum kaldırıma hıçkıra hıçkıra ağladımherkesi üzüyorum eşimi en çok da
Bana diyor sende kesin bişey var ve söylemiyorsun diyor yok dedikçe ee niye böylesin diyorelimde değil ki
Tabi ağladım da iyi halt ettim yine baş ağrım tuttu iyice kötü oldum akşam yemek bile yiyemedim. Öylece uyumuşum![]()
Ben kumpir yaptım cano,yiyedurun,ben soğumadan yetişirim;(Ayy patates sandıydım![]()
Orda közün içinde patates de var yeriz didim![]()
Ben kumpir yaptım cano,yiyedurun,ben soğumadan yetişirim;(
Çok teşekkür ederim bitanemAllah şifa versin canım yaüzülme lütfen,gerekliyse git ,belki bu kez faydası olur
![]()
Teşekkür ederim canımÇok sevindim canım kötü bir şey çıkmamış,psikiyatrist istemiyorsun da,psikolog denedin mi hiç.O iyi gelir mi acaba ki![]()
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim bitanem
Bakalım olmazsa yine gidicem inşaallah
Teşekkür ederim canım.
2 ayrı psikoloğa da gittim ama sonuç aynı. Bakalım olmazsa yine psikiyatriste gidicem tekrardan![]()