- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.081
Pazar mı yatmak mıKalkın uleyyynnnn bugün pazar diye yatmayinnnnn kalkinnnnnn
Kalkın uleyyynnnn bugün pazar diye yatmayinnnnn kalkinnnnnn
Kız kaybolcan kilo vermekten,bitmedi mi o işler,hem leslie ne oluyoduPazar mı yatmak mıO ne ki acepp
Sabah 6 da kalkıldı50 dk tempolu yürüyüş 45 dk leslie yapıldı
İstersen tersten kalkayimOoooh,hele şükür,düz tarafından kalkmış bugün ,heyheyleri gelmemiş
Wuhuuuuuuu 45 dakika leslie Heeee masallahhhh masallahhh triplim koruma programına mi aldın kendiniPazar mı yatmak mıO ne ki acepp
Sabah 6 da kalkıldı50 dk tempolu yürüyüş 45 dk leslie yapıldı
Hala açılmadı miAkaba ne gördün de beğendin,bende açılmadı resimler
İstersen tersten kalkayim
Video var kuzumAkaba ne gördün de beğendin,bende açılmadı resimler
Açılmadı ama triplinin alıntısından gördüm,10 30 da erkencene kalktıydımHala açılmadı mi
Leslie spor hareketleri var canım bacak basen çalıştırıyor muhteşem oluyor ya sürekli yapılsa iyi sonuç veriyorKız kaybolcan kilo vermekten,bitmedi mi o işler,hem leslie ne oluyodu
Bildiğim bir hareketin bilmediğim adı galiba,bi bakarım inttenLeslie spor hareketleri var canım bacak basen çalıştırıyor muhteşem oluyor ya sürekli yapılsa iyi sonuç veriyor
Önceleri öyleydi ama bu aralar aldım kilo yaWuhuuuuuuu 45 dakika leslie Heeee masallahhhh masallahhh triplim koruma programına mi aldın kendini
Kuzum hareketler var bir bayanın yaptırdığı toplu olarak adına leslie deniliyor niye deniliyor bir fikrim yokBildiğim bir hareketin bilmediğim adı galiba,bi bakarım intten
pardon
Yok bebeğim böyle iyi,bi ters bi düz haraşoya döndün vallahi
Yaaaa işte o dönemler çok etkiliyor hazır yedin hareketsiz kaldın mı iş bitiyor sen yaparsın yaa sporla verirsin zor olmazÖnceleri öyleydi ama bu aralar aldım kilo yaen önemlisi gerçekten spor ben spor yapmazsam bir halta yaramıyor diyetim. Taşınmaydı stresdi derken biraz hazır yemeklerden yedik ve düzensiz beslenme oldu kilo almışım hemde baya. ödem de var onları gönderirsem eski düzenimi oturturum inşallah.
Normalde de sıkılaşmaya ihtiyacım var zaten bende tekrardan toparlanndım başladım bu sabah
45 dk acayip iyi ya süper çalıştırıyorVücudu :)
Şimdi oynaaaaAçılmadı ama triplinin alıntısından gördüm,10 30 da erkencene kalktıydım
O zaman görsem baya iyi gelcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?