- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.141
Akaba günaydın canım,kahvaltı muhteşem
Sana günde 3 öğün horon yazıyorumOhh ohh belim ağrıyor su Mezdeke bana iyi gelir mi deniz ablam
Valla abla tansiyon mu düştü bilmem mide bulandı wcye gittim şuan bı bel karın ağrısı çok fena oldum tekrar geri yerine yattımSana günde 3 öğün horon yazıyorum
Aa geçmiş olsun,dinlen biraz canım,geçmezse mutlaka doktora görün.Çocukların var,önce kendin sonra onlar için iyi olmalısınValla abla tansiyon mu düştü bilmem mide bulandı wcye gittim şuan bı bel karın ağrısı çok fena oldum tekrar geri yerine yattım
Şuan aynı doğum sancısı gibi bacaklar filan uyuştu inan
Abla bende kronik belde ltihaplanma var yine başladı heralde bayağıdır olmuyordu ne güzel di yaaAa geçmiş olsun,dinlen biraz canım,geçmezse mutlaka doktora görün.Çocukların var,önce kendin sonra onlar için iyi olmalısın
Allah Allah,ilk defa duyuyorum,iltihaplı romatizma filan mıAbla bende kronik belde ltihaplanma var yine başladı heralde bayağıdır olmuyordu ne güzel di yaa
HeeBilmiyorum canim valla ama guru yazıyor işte bi tek
Galiba mesaj sayısıyla ilgili
Nickimi deniz için pamuklupazen yapacağım onu dedi :)
Nasılsın canim
Günaydın güzeller
Günaydın canım ellerine sağlık
Bende bende
Canım çok geçmiş olsun üşüttün mü acaba o yüzden fazlalaşmış olmasın ağrılarınAbla bende kronik belde ltihaplanma var yine başladı heralde bayağıdır olmuyordu ne güzel di yaa
Meğer adet tetiklemis doktora söyledim adet olacağım zaman daha çok ağrıyor diye adet tetiklemez diyorHeeanladım. Ayy yapcan mı gercekten
Günaydın canım ellerine sağlık
Bende bende
Canım çok geçmiş olsun üşüttün mü acaba o yüzden fazlalaşmış olmasın ağrılarındevam ederse mutlaka doktora git canım
Yaaa aynen bana yarayacak ben veremez diyorum Mart sonuna kadar 3 beden düşmek kolay benim için ben boğazımı tutuyorum o tutamıyor malesef akşam yemeğinde üstüne bir mandalina bir portakal 1 dilim armut bir kivi yedi bide muhallebi yapalım diyor yaktım onu yaktim Mart sonuWwaaaww süpperr desene bu iddaa en cok sana yarayacakhadi bakalim insallah
Ya keşke verse vallahi gidip en lüks mağazalardan alıcam adama 1000 liralık takım alıcam ama nerdeee çok boğazına düşkün benimki coookkkkOo fit fit gezeceksiniz hakız versin de sen de takım elbise al nolcak
Eşim de 44 giyiyor,bazı kalıplarda 42, gömlekte 1 beden,nasıl oluyosa
Kız kalktım bile anam dün akşama kadar oynadım ben ahahahahaha bugünde kalsın artık haaa sen oynayacaksan koyarım elbet
Kız kalktım bile anam dün akşama kadar oynadım ben ahahahahaha bugünde kalsın artık haaa sen oynayacaksan koyarım elbet
Meğer adet tetiklemis doktora söyledim adet olacağım zaman daha çok ağrıyor diye adet tetiklemez diyor
Ama tüm iskelet sistemini etkiler bu rahatsızlık diyo hatta mr cekildigimde bana dedi eğilip kalkabiliyosun sen
Senin gibi olanlar donemyor benim canım tez yoksa ben gibi olanlar fasulye kırmaya useniyor valla
Aman canım dikkat et ciddi sanırım. Çocuklarının sana ihtiyacı var.Emziriyorum diye gitmiyorum cnm biraz daha büyüsün kız gitcem
Verilen ilaç kuvvetli bildiğim kadariyla
EniştemizYaaa aynen bana yarayacak ben veremez diyorum Mart sonuna kadar 3 beden düşmek kolay benim için ben boğazımı tutuyorum o tutamıyor malesef akşam yemeğinde üstüne bir mandalina bir portakal 1 dilim armut bir kivi yedi bide muhallebi yapalım diyor yaktım onu yaktim Mart sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?