Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sana günde 3 öğün horon yazıyorum
Valla abla tansiyon mu düştü bilmem mide bulandı wcye gittim şuan bı bel karın ağrısı çok fena oldum tekrar geri yerine yattım

Şuan aynı doğum sancısı gibi bacaklar filan uyuştu inan

Valla abla tansiyon mu düştü bilmem mide bulandı wcye gittim şuan bı bel karın ağrısı çok fena oldum tekrar geri yerine yattım

Şuan aynı doğum sancısı gibi bacaklar filan uyuştu inan
Aa geçmiş olsun,dinlen biraz canım,geçmezse mutlaka doktora görün.Çocukların var,önce kendin sonra onlar için iyi olmalısın

Aa geçmiş olsun,dinlen biraz canım,geçmezse mutlaka doktora görün.Çocukların var,önce kendin sonra onlar için iyi olmalısın
Abla bende kronik belde ltihaplanma var yine başladı heralde bayağıdır olmuyordu ne güzel di yaa

Bilmiyorum canim valla ama guru yazıyor işte bi tek
Galiba mesaj sayısıyla ilgili

Nickimi deniz için pamuklupazen yapacağım onu dedi :)
Nasılsın canim
Hee anladım. Ayy yapcan mı gercekten

Günaydın güzeller

Günaydın canım ellerine sağlık
@tuzsuz_ruh kaaaalk
Mezdeke mi ne karın ağrısı koyacaksan koy oynaaa
Ooooh yaaandaaaaan
Bende bende

Abla bende kronik belde ltihaplanma var yine başladı heralde bayağıdır olmuyordu ne güzel di yaa
Canım çok geçmiş olsun üşüttün mü acaba o yüzden fazlalaşmış olmasın ağrıların devam ederse mutlaka doktora git canım

Meğer adet tetiklemis doktora söyledim adet olacağım zaman daha çok ağrıyor diye adet tetiklemez diyor

Ama tüm iskelet sistemini etkiler bu rahatsızlık diyo hatta mr cekildigimde bana dedi eğilip kalkabiliyosun sen

Senin gibi olanlar donemyor benim canım tez yoksa ben gibi olanlar fasulye kırmaya useniyor valla

Wwaaaww süpperr desene bu iddaa en cok sana yarayacak hadi bakalim insallah
Yaaa aynen bana yarayacak ben veremez diyorum Mart sonuna kadar 3 beden düşmek kolay benim için ben boğazımı tutuyorum o tutamıyor malesef akşam yemeğinde üstüne bir mandalina bir portakal 1 dilim armut bir kivi yedi bide muhallebi yapalım diyor yaktım onu yaktim Mart sonu

Oo fit fit gezeceksiniz ha kız versin de sen de takım elbise al nolcak
Eşim de 44 giyiyor,bazı kalıplarda 42, gömlekte 1 beden,nasıl oluyosa
Ya keşke verse vallahi gidip en lüks mağazalardan alıcam adama 1000 liralık takım alıcam ama nerdeee çok boğazına düşkün benimki coookkkk

Emziriyorum diye gitmiyorum cnm biraz daha büyüsün kız gitcem
Verilen ilaç kuvvetli bildiğim kadariyla
Aman canım dikkat et ciddi sanırım. Çocuklarının sana ihtiyacı var.
Oyyy bebişin de var senin .

Eniştemiz olayı yanlış anlamış tartı yukarı çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…