- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.161
Ahahahah ne yapacaksın sen benim yediklerimi diyor saf sanki spor yapınca olacak hemen kilo verecek boğazını tutmadanEniştemizolayı yanlış anlamış tartı yukarı çıkacak
Bunlar bahane bendede var tansiyon düşüklüğü inanma hiç düşmedi daha diyete daha doğrusu sağlıklı yaşamaya başladığımdan beriArtı kansızlık ve tansiyon düşüklüğü var diyet yapamıyorum
Sibelim bende denedim ama çok halsiz oluyorum yataktan çıkamıyorum birde o ara kızımı emziriyordumBunlar bahane bendede var tansiyon düşüklüğü inanma hiç düşmedi daha diyete daha doğrusu sağlıklı yaşamaya başladığımdan beri
Sen birde emzirdigin için halsiz kalmışsın canım bak diyet yapmayacaksın daha sağlıklı doyurucu karbonhidrattan uzak proteini aksatmadan besleneceksinSibelim bende denedim ama çok halsiz oluyorum yataktan çıkamıyorum birde o ara kızımı emziriyordum
Tekrar başlayacam bana motivasyon kaynağı oldunSen birde emzirdigin için halsiz kalmışsın canım bak diyet yapmayacaksın daha sağlıklı doyurucu karbonhidrattan uzak proteini aksatmadan besleneceksin
Başla başla kaç kilosun bu arada boyun kacTekrar başlayacam bana motivasyon kaynağı oldun
Yapemmi triplimm♥♥Heeanladım. Ayy yapcan mı gercekten
Günaydın canım ellerine sağlık
Bende bende
Canım çok geçmiş olsun üşüttün mü acaba o yüzden fazlalaşmış olmasın ağrılarındevam ederse mutlaka doktora git canım
Kilo en son 63 tü boy 1 55Başla başla kaç kilosun bu arada boyun kac
Valla bi 57 ye falan düşsen şahane olursun hatta 55Kilo en son 63 tü boy 1 55
Aynen canım bende öyle düşünüyorum eşim böyle iyisin diyo ama ben vermek istiyorumValla bi 57 ye falan düşsen şahane olursun hatta 55
Sen nasıl hissediyorsan öyle yap canım bence hiç bakma eşine sonuçta vücut senin az sikilasip toparlasan fena olmazAynen canım bende öyle düşünüyorum eşim böyle iyisin diyo ama ben vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?