Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sevdik abla da işte sen daha tecrübelisin anlarsın beni

Seni çok iyi anlıyorum haklsında,ama evlatlarımızında artık sosyalleşip birşeyleri paylaşması lazım..
Hem okul öncesi eğitime hazır olacak hemde kendi başına bişeyleri başarmanın hazsını yaşayacaktır emin ol..

İnşallah bizim icin iyiliklerle dolu olurda ben alışırim Herald zamanla
Devir cok kötü korkuyorum iater istemez
Rabbim çocuğumu ve bütün çocukları kötü insanlardan korusun inşallah

İnşallah bizim icin iyiliklerle dolu olurda ben alışırim Herald zamanla
Devir cok kötü korkuyorum iater istemez
Rabbim çocuğumu ve bütün çocukları kötü insanlardan korusun inşallah

Alışmak zorundasın mutlu olman lazımbak oğlunda severek gidiyormuş okuluna..
İyi bir okulsa tedirgin olmasakın..
Amin inşallah tüm evlatlarımızı korusun..

Öyle düşünme pamuk,bak demekki oğlunu kendine güvenli yetiştirmişsin ne güzel.Ben bazen ablama da diyorum,çocuk biraz sensiz dursun,hasta olsa ablam,bakamaz çocuğa başkası,o kadar da iyi değil.

Öyle düşünme pamuk,bak demekki oğlunu kendine güvenli yetiştirmişsin ne güzel.Ben bazen ablama da diyorum,çocuk biraz sensiz dursun,hasta olsa ablam,bakamaz çocuğa başkası,o kadar da iyi değil.
Denizim benim oğlum ikizler dogunca en büyük yardımcım oldu
Kendine bile cok iyi bakar
Masallahi var bi çok konuda ama küçücük daha

Tabi sibel,benim oğlum daha geçen gün diyorki,ilk gün gelenler ağlamıştı,annesini istemişti,çok saçma bulmuştum diye.
Ben istiyorum ki bu durumlarla başedebilsinler,kolay etkilenmesinler,hayata hazır olsunlar.
Anne kuş bazen yuvadan itiyor bile,uçmayı öğrensinler diye.
Ben de diyorum bazen,bana bakın,iş yapmayı da öğreneceksiniz,eşiniz arkanızı mı toplayacak diye..Onlar için iyi neyse o olsun pamuklu peri,inanki bu daha iyi...

Demekkiii o kadar da küçük değilmiş annesi
Giydiriyordum az önce
Annecim dişlerimi bi daha fircalayalm dedi:)
Sabah ve aksam fircaliyoruZ
Cantamizi minikler oynamak istiyor izin vermiyor:)
Ya cok heyecanli
Gitti şimdi ev bombos(
Okulda is mi bulsam acaba ben ikizlerle alırlar mi:)

Hani övmek değil de benim çocuğum zaten hep ilgilendigimiz için başını becerir
Diyorum hel Allah oglumdan razi olsun ben o olmasaydı bu yalnizligimin içinde ikizlere bakamazdim bile
Hep kendi uyudu emzik almadi kendi oturdu kendi yürüdü bunlarda ben hiç zorlanmadm
Sadece uyumadi hiç
Birde sevgi dolu herseyi cok seviyor
İçinde hiç kötülük yok
Arkadaslariyla iletisimi cok iyi ama içinde az da olsa bi o bana vurdu bende ona vurayim yok
Biri vursa oyuncak icin ama vurmak kötü bir şey der konusur anlatir
Bu korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…