Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Herkes özel e yolla dedi ama en çok haberlerde izlediğim şeyler de hep özellerde valla ne zormuş okul seçmek
Etrafimda da krese yollayan cok az var onlarda biri isyerinin kresi biri de kuran kursuna yolluyor
Benimkiler hep Devlette. Kuzenimin oğlu da bu sene başladı. O da devlette. Özele giden yok hiç aralarında

Büyük oğlumu anaokuluna ilk götürdüğümde,gidip arkadaşlarına katılınca içli içli ağlamıştım
Adeta hayata karışmış,ellerümden kayıp gitmiş gibi hissetmiştim.Evet karıştılar,ama insan alışıyor gittikçe,üzülme...

Benimkiler hep Devlette. Kuzenimin oğlu da bu sene başladı. O da devlette. Özele giden yok hiç aralarında
Seninkiler kaç yastu canm
Bide öyle zor geliyor ki bana sorma
Öğretmenini de sevdi
Müdür biraz ilgisiz gibi ama bakalım inşallah iyi olur yaa
Eve gelene kadar ağladım
Eşime bin kere de kızdım sen hiç üzülmedin niye Ağlamıyosun diye:)))
Oğlum cokk sevdi
Sınıfa girdi bakti inceledi
Teşekkür ederim annecim getirdigin için artık eve gidebilirsin dedi:) ben kaldım öyle:))
Her saniye aklımda acaba bişey olurmu kizarlarmi oğluma kötü bir şey yaparlarmi(

Benim yeğenler 5-5-4 yaşlarında. Alışırsın canım ya . İlk kez uzak kaldığın için zor gelir. Kötü hissetme,onun geleceği için zorunlu bir durum ❤

İnşallah canim yaa bana kalsa hemen alacağım ev bomboş(
Rabbim bagislasin senin yeğenleri de inşaallah
Olur mu canım öyle ? Kendine güveni gelir hem annesi,mutsuz olsa bir derece derim. Amin cümlemizin evlatlarını bağışlasın inshallah.

Olur mu canım öyle ? Kendine güveni gelir hem annesi,mutsuz olsa bir derece derim. Amin cümlemizin evlatlarını bağışlasın inshallah.
Ah diyorum ama işte gitmesi de oğlum için iyi
Çok Sevdi bu kadar kolay alisacagini hiç tahmin etmezdim
Zor bi cocuk çünkü iyi huylarindan öte cok aksi:)

Hiçbir şey olmaz inşallah,korkma.Kendisinin istemesi çok iyi maşallah.Ablam oğlunu verdi bu yıl,vallahi daha yeni bırakabildi,onla durdu kaç hafta.

Yok canım genelde herkes böyledir :) bende oğlumu götürdüğüm ilk hafta evin içinde duramıyordum sanki kocaman bir boşluk var dı Kıyafetlerine resimlerine bakardım
Şimdi 2. Sınıfa gidiyor zaman akıp gidiyor canım.
Emin ol girişken olup öğretmeninden övgü alması dünyalara bedel.
Ya sana sarılıp bırakmasa istemese okulu hergün nefes nefese bırakmak zorunda kalsan inan bu daha kötü Çok arkadaşım okullarda kalırdı eziyet olurdu

Tadını çıkar annesi büyüyorlar ve yeni çevre ediniyorlar.
Ne mutlu ona kocaman
Maşallah

Önemli olan öğretmen canım ilgisi davranışı gerisini boşver takma kafana.
İnan çocuk istedikten sonra özeli devleti farketmez.
Özelin sadece adı var.
Devlette artık özel gibi işliyor ararlar haberdar ederler seni herşeyden.
Ee sende ilgisiz anne değilsin.
Çocuklar için farklı ortam yeni arkadaşlıklar lazım o da sevmiş ne güzel.
İnşallah hep boyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…