- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.841
Amin inşallah,annemin bir komşusu var,biz çocukken annem ve komşular hep dua ederdi,Allahım,şu kadınında balkonlarına bebek çamaşırı asmasını nasip et diye.Kadının hiç umudu kalmadığı zamanda Allah hem kız hem oğlan verdi:))Sağol kuzum ınsallahhhh Açtık elimizi hayırlı mübarek cuma gününde boş çevirmesin kapısından kimseyi Allah isteyen herkese versin inşallah
İnşallah Allah büyük inancımız tam bundansa sınavımız yapacak Bisey yok beklemekten başkaAmin inşallah,annemin bir komşusu var,biz çocukken annem ve komşular hep dua ederdi,Allahım,şu kadınında balkonlarına bebek çamaşırı asmasını nasip et diye.Kadının hiç umudu kalmadığı zamanda Allah hem kız hem oğlan verdi:))
İkiz değiller,kendiliğinden oldu,evlendiler bile.Rabbim ol desin yeter ki
Çok üzüldüm canım,Allah yerlerine versin,evlerinizi şenlendirsin inşallahGeçen hafta 5. Yılimıza girdik cnm.ikizlerimi düşük yaptım 5 aylikken 7 ay önce tekrar bi düşugum oldu hala tık yok ben tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bu ay
Hayirli doktorum birsey yok dedi kendiliğinden düşük dedi ikiz olmasına bağlı kıldı. Sonra tedavi olmadım normalde tedavisiz hamile kalmam klomenle ilk hamileligimde. Aradan 1 bucuk yıl geçti kendiliğinden hamile kalmışım haberim yokmuş ogrenmmemle düşük aynı oldu.tekrar gitcem işte cnm.senin pıhtılaşma mi var cnmBasın sağolsun geçmiş olsun benimde bir kaybım var genetik tarama yapıldığı pıhtılaşma mi var neden oluyor
İnşallah yosunum Rabbim büyük hep dua ediyorum isteyen herkese hayırlı evaatler ver Rabbim diye..Çok üzüldüm canım,Allah yerlerine versin,evlerinizi şenlendirsin inşallah
Yok benimde mol gebelik geçirdim ben Allah kimseye vermesin bebek evrim değiştirip tümör oluyor ürüyor işte birdaha da olmadı benimde 2 yıl oldu bekliyorum isteHayirli doktorum birsey yok dedi kendiliğinden düşük dedi ikiz olmasına bağlı kıldı. Sonra tedavi olmadım normalde tedavisiz hamile kalmam klomenle ilk hamileligimde. Aradan 1 bucuk yıl geçti kendiliğinden hamile kalmışım haberim yokmuş ogrenmmemle düşük aynı oldu.tekrar gitcem işte cnm.senin pıhtılaşma mi var cnm
İlk defa böyle birşey duyuyorum neden böyle oluyormuş kiYok benimde mol gebelik geçirdim ben Allah kimseye vermesin bebek evrim değiştirip tümör oluyor ürüyor işte birdaha da olmadı benimde 2 yıl oldu bekliyorum iste
Hiç bir sebebi yok bende başıma gelene kadar duymamıştım ama çoğu ilk gebelikte oluyormuş sadece patolojiye gitmediği için bilinmiyormus geçti gitti şükür ama tekrarlama olasılığı var elbette yineİlk defa böyle birşey duyuyorum neden böyle oluyormuş ki
Hiç bir sebebi yok bende başıma gelene kadar duymamıştım ama çoğu ilk gebelikte oluyormuş sadece patolojiye gitmediği için bilinmiyormus geçti gitti şükür ama tekrarlama olasılığı var elbette yine
Allah şifasını versin sibelim,sizler ne iyi anneler olursunuz,Rabbim kucağınızı boş bırakmasınYok benimde mol gebelik geçirdim ben Allah kimseye vermesin bebek evrim değiştirip tümör oluyor ürüyor işte birdaha da olmadı benimde 2 yıl oldu bekliyorum iste
Benı sorma hiç tam 2 yıl önce o kürtaj masasında bir sızı girdi kalbime hala çıkmadı o gün bugündür hep orda kaç defa rüyamda bir oğlan çocuğu emzirirken gördüm kendimi doğum yapmışım falan hamileyim ama bi uyanıyorum yok napalim nasip kısmet herşey gülüm bizimde sınavımız buBenim patoloji den iyi sonuc gelmişti o zaman canım. İnşallah tekrarlanmaz tez vakitte Anne olursun sağlıklı bir bebeğin olur sürekli rüyalarıma giriyor biliyor musun hep çok tatlı bir kız benim kızım uyandığımda sanki evladım kaybolmuş gibi hissediyorum
Aminnnnnnnnnnnnnnnn kuzum inşallah Allah nasip etsinde inşallah elimizden geldiğince elbet bu zamana kadar olan yoklukla Oluruz inşallah sagolasin Allah herkesin şifasını versinAllah şifasını versin sibelim,sizler ne iyi anneler olursunuz,Rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Oğlan görmek müjde kız görmek sevinçtir derler canım,inşallah müjdeniz sevinciniz bol olsun♡♡♡Benı sorma hiç tam 2 yıl önce o kürtaj masasında bir sızı girdi kalbime hala çıkmadı o gün bugündür hep orda kaç defa rüyamda bir oğlan çocuğu emzirirken gördüm kendimi doğum yapmışım falan hamileyim ama bi uyanıyorum yok napalim nasip kısmet herşey gülüm bizimde sınavımız bu
İnşallah gülüm inşallahOğlan görmek müjde kız görmek sevinçtir derler canım,inşallah müjdeniz sevinciniz bol olsun♡♡♡
Aynen canımm elimizden dua etmek gelir.Benı sorma hiç tam 2 yıl önce o kürtaj masasında bir sızı girdi kalbime hala çıkmadı o gün bugündür hep orda kaç defa rüyamda bir oğlan çocuğu emzirirken gördüm kendimi doğum yapmışım falan hamileyim ama bi uyanıyorum yok napalim nasip kısmet herşey gülüm bizimde sınavımız bu
Ay sorma ben bugün sabahtır zaten fazlasıyla duygusalim dinlemedim vallahi dün akşam dinlemiştim onu bugün yüreğim kaldırmaz artikAynen canımm elimizden dua etmek gelir.
Ay televizyonda sehit öğretmenlerle ilgili bir türkü çaldı çok duygulandinm yaaaa
Ablam ne oldu sanaTamam rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?