Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Adamsınnn kizzzzz
nieeeeeeeyyyyy,o da mı adaaaaamMuneeee sen tut ben yetişirim
ama demedim ki,bak hiç belli olmuyo
Günaydın guzellerrrrrr hayırlı cumalar ve 24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun sadece emekçi olmak yetmez bütün anneler birer öğretmen evlatlarina
Sağol tuzsuzuuuum,öyle vallahi,7gün 24 saat hemde,Allah sana da hayırlı evlatlar,hayırlı öğretmenlikler nasip etsin inşallah
Damat buldun zati,geri kolay inşallah

Amin inşallah canım herkese versin Allah bugün aslında güzel uyanmıştım ama hiç iyi olmayan bir haber aldım Allah bundan kötü etmesin tüm hevesim kırıldı arkadaşım tüp bebek yaptırdı bugün öğrendi negatif olmuş galiba çok uzuldum

Canım üzülme hayırlısı buymuş demek ki benim arkadaşım 3 defa yaptırdı şimdi çok şükür iki oğlu var ikiz allah verince yanında çok kolay yeterki ol desin

Canım üzülme hayırlısı buymuş demek ki benim arkadaşım 3 defa yaptırdı şimdi çok şükür iki oğlu var ikiz allah verince yanında çok kolay yeterki ol desin
Öyle tabi elimizden bişey gelmez Allah ol desin yeter ama bir aşılama bir tüp bebek denedi bu kızcağız ve çok mutlu bir yuvaları iyi bir eşi var sağolsun ama işte üzülüyor insan be kuzum benimde olmadığı için fazlaca etkilendim galiba

Canım bende biliyorsun ki sizinle ayni dertten yanıyorum. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allahın izniyle bizim de olacak üzülme lütfen. Birgün gelecek çocuklarımızı anlatacağız birbirimize inşallah ben buna inanıyorum Allah büyüktür

Üzülme sibelim,ona da sana da tüm isteyenlere de Rabbim versin gönlünce,şu mubarek cuma vakti,aaaamiiin

Biliyorum canım inşallah aynen Allah çok büyük ama işte öğrenince insanın canı sıkılıyor keşke elimizden bişey gelse ama nerdeee Allah inşallah sana da bana da isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Üzülme sibelim,ona da sana da tüm isteyenlere de Rabbim versin gönlünce,şu mubarek cuma vakti,aaaamiiin
Sağol kuzum ınsallahhhh Açtık elimizi hayırlı mübarek cuma gününde boş çevirmesin kapısından kimseyi Allah isteyen herkese versin inşallah

Geçen hafta 5. Yılimıza girdik cnm.ikizlerimi düşük yaptım 5 aylikken 7 ay önce tekrar bi düşugum oldu hala tık yok ben tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bu ay
Basın sağolsun geçmiş olsun benimde bir kaybım var genetik tarama yapıldığı pıhtılaşma mi var neden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…