• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız sana zaten aldım kargoda geliyor :KK45:
Şimdiden seninkine göz koymasın diye şeyettim :KK53:
Hayır hem benim ayakkabıyı giymiş gitmiş hem bidaha niye alıyorsun zaten iki ayakkabı oldu sen üçüncüyü ekliyorsun özlem yaaaaa:kızgın:

Hayır kırk numara ayaklarını bana 37 diye yutturacak az kaldı görmesem o ayakları inanicam bide yaaaa:duduk::duduk: bide zaten almış gitmiş benim stilettoyu kim bilir kaç numara yaptı giydi de:işsiz::işsiz:
Aaay üsstüme iyilik sağlık,kız 40 numaraya binip sandal diye gezerim ben sen ne diyosuuun,anam bile giymiyo 40 numara,el ayak küçük bizde,bilezik ölçüm 5.8 aslanıım:cool:

Aaay üsstüme iyilik sağlık,kız 40 numaraya binip sandal diye gezerim ben sen ne diyosuuun,anam bile giymiyo 40 numara,el ayak küçük bizde,bilezik ölçüm 5.8 aslanıım:cool:
:KK11::KK11::KK11: hadi ordan senin gözler miyop:KK45::KK45::KK45: 5.8 diye bilezik ölçüsü mu olur hem numaralidir o 20 21 22 diye gider:süslü:

Yok yok yokkkkkk en son sana ayu gönderdi bir daha göremedim ben söyle sen mi bişey yaptın Megi ye :KK11::KK11::KK62::KK62::KK62:
He o zaman mı kayboldu:eek: şeeey ben ayıyı ona yönlendirdiydim ama,sırtını çığnaasın diyeo_O

Back
X