- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.981
Yaaa üzülme tatlım:-( affet triplim ne desen haklısın

Bizi unutma diye duygu sömürüsü yapayım dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa üzülme tatlım:-( affet triplim ne desen haklısın
Allah Allah arada gidip geliyorlar bu kıza zaarBu defa gerçekten bende bilmiyorumüstüne de varmak istemedim
![]()
Yok yok yokkkkkk en son sana ayu gönderdi bir daha göremedim ben söyle sen mi bişey yaptın Megi yeÇslıların arkasına baktın mı sibeeeeel
Uyuyup kalmasın orda![]()
Kız sana zaten aldım kargoda geliyorDenizzzzzzz derken benm ayakkabıyı giymiş gitmiş hatun diyorum![]()
Hayır hem benim ayakkabıyı giymiş gitmiş hem bidaha niye alıyorsun zaten iki ayakkabı oldu sen üçüncüyü ekliyorsun özlem yaaaaaKız sana zaten aldım kargoda geliyor
Şimdiden seninkine göz koymasın diye şeyettim![]()
Aaay üsstüme iyilik sağlık,kız 40 numaraya binip sandal diye gezerim ben sen ne diyosuuun,anam bile giymiyo 40 numara,el ayak küçük bizde,bilezik ölçüm 5.8 aslanıımHayır kırk numara ayaklarını bana 37 diye yutturacak az kaldı görmesem o ayakları inanicam bide yaaaabide zaten almış gitmiş benim stilettoyu kim bilir kaç numara yaptı giydi de
![]()
Al tabi al meleğimKız sana zaten aldım kargoda geliyor
Şimdiden seninkine göz koymasın diye şeyettim![]()
Aaaaaaa o zaman almam iptal ettimHayır hem benim ayakkabıyı giymiş gitmiş hem bidaha niye alıyorsun zaten iki ayakkabı oldu sen üçüncüyü ekliyorsun özlem yaaaaa![]()
Aaay üsstüme iyilik sağlık,kız 40 numaraya binip sandal diye gezerim ben sen ne diyosuuun,anam bile giymiyo 40 numara,el ayak küçük bizde,bilezik ölçüm 5.8 aslanıım![]()
OooooooAaay üsstüme iyilik sağlık,kız 40 numaraya binip sandal diye gezerim ben sen ne diyosuuun,anam bile giymiyo 40 numara,el ayak küçük bizde,bilezik ölçüm 5.8 aslanıım![]()
hadi ordan senin gözler miyop
5.8 diye bilezik ölçüsü mu olur hem numaralidir o 20 21 22 diye gider
![]()
Tamam alma o denize hihhhhAaaaaaa o zaman almam iptal ettim
Vurma kafana kıyamam![]()
Ucuna havlu tıkıştırınca oldu baya.sibeeelHayır hem benim ayakkabıyı giymiş gitmiş hem bidaha niye alıyorsun zaten iki ayakkabı oldu sen üçüncüyü ekliyorsun özlem yaaaaa![]()
Hadi ordan kızım benim ayaklar 38 bikerem sen genislettin benim ayakkabıları bak bir daha giyme bakkkkkkkkkkkUcuna havlu tıkıştırınca oldu baya.sibeeel![]()
El ayak küçük diyebiliyom tekOooooootaşım deyyon yaneeee
![]()
Hahhaaayyy,oluyo tabi,5.8 en küçüğü,kardeşimin 6.2hadi ordan senin gözler miyop
5.8 diye bilezik ölçüsü mu olur hem numaralidir o 20 21 22 diye gider
![]()
Kızım kaç tane bilezik taktım ben hiç 5.8 diye ölçü görmedim 20 numara benimki deHahhaaayyy,oluyo tabi,5.8 en küçüğü,kardeşimin 6.2
Senin dediğin bileziği çapı bi kere bizde o ölçüler 20 numara 21 numara diye giderMelek şuna öğretsene bilezik olçülerini![]()
He o zaman mı kaybolduYok yok yokkkkkk en son sana ayu gönderdi bir daha göremedim ben söyle sen mi bişey yaptın Megi ye![]()