• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hiç korkma küçücük çocuklar oluyor genelde bişey olmaz çekip Durma aldır kurtul canım
Ya ben bugun iğne oldum hala acıyor popom:KK43::KK43:
Valla iki doğumu nasıl yaptım bilmiyorum canm ama bu gidişle yatacam o koltuğa:(
Üzülme ablam kız kardeşim ve yegenlerim salgına yakalanmislarxi tıpkı senin gibi bogazlari falan hep sis. Geçti çok şükür kendine dikkat et çorba falan iç bol bol aç kalma ilaçlarını da al inşallah toparlanirsin.şimdi çocuklar da var zorlaniyorsundur.
Aynen öyle canm bugün hadi eşim yardim etti sağolsun ama yarını düşünüyorum:((
Cok tesekkur ederim canim:KK200::KK200::KK200:

Valla iki doğumu nasıl yaptım bilmiyorum canm ama bu gidişle yatacam o koltuğa:KK43:

Aynen öyle canm bugün hadi eşim yardim etti sağolsun ama yarını düşünüyorum:KK43:(

Canım geçmiş olsun :KK200:

Valla iki doğumu nasıl yaptım bilmiyorum canm ama bu gidişle yatacam o koltuğa:KK43:

Aynen öyle canm bugün hadi eşim yardim etti sağolsun ama yarını düşünüyorum:KK43:(

Sen bir iğne yemişsin kuzum yirmilik dişim apse yaptığında 12 iğne vuruldum 3 ay bitti hala yerini hissetmiyorum uyuşuk uyuşuk ol bir an önce kış uzun

Herkese iyi geceler kızlar Hoppa

61.webp

Back
X