- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.181
Kime konuşuyorum açabağ![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime konuşuyorum açabağ![]()
BDV 'de uçuyor evetBdv kurdu o nerde olacak baska
Banı yerse görürüm onun uçmasınıBDV 'de uçuyor evet![]()
EyvahBanı yerse görürüm onun uçmasınıhalay da çektik zaten yakında gidicidir
![]()
Biz ne zaman halay çeksek yosun ucuyorEyvaholur mu olur
doğru halay çekmiştik
![]()
Aynı şeyi okumuşuz yaBiz ne zaman halay çeksek yosun ucuyor![]()
Ya ben bugun iğne oldum hala acıyor popomHiç korkma küçücük çocuklar oluyor genelde bişey olmaz çekip Durma aldır kurtul canım
Aynen öyle canm bugün hadi eşim yardim etti sağolsun ama yarını düşünüyorumÜzülme ablam kız kardeşim ve yegenlerim salgına yakalanmislarxi tıpkı senin gibi bogazlari falan hep sis. Geçti çok şükür kendine dikkat et çorba falan iç bol bol aç kalma ilaçlarını da al inşallah toparlanirsin.şimdi çocuklar da var zorlaniyorsundur.
Cok tesekkur ederim canim
Canım geçmiş olsunYa ben bugun iğne oldum hala acıyor popom
Valla iki doğumu nasıl yaptım bilmiyorum canm ama bu gidişle yatacam o koltuğa
Aynen öyle canm bugün hadi eşim yardim etti sağolsun ama yarını düşünüyorum(
Cok tesekkur ederim canim![]()
Sen bir iğne yemişsin kuzum yirmilik dişim apse yaptığında 12 iğne vuruldum 3 ay bitti hala yerini hissetmiyorum uyuşuk uyuşuk ol bir an önce kış uzunYa ben bugun iğne oldum hala acıyor popom
Valla iki doğumu nasıl yaptım bilmiyorum canm ama bu gidişle yatacam o koltuğa
Aynen öyle canm bugün hadi eşim yardim etti sağolsun ama yarını düşünüyorum(
Cok tesekkur ederim canim![]()
Dişim tuttu gibi benim deSen bir iğne yemişsin kuzum yirmilik dişim apse yaptığında 12 iğne vuruldum 3 ay bitti hala yerini hissetmiyorum uyuşuk uyuşuk ol bir an önce kış uzun
İnşallah canm inşallahSen bir iğne yemişsin kuzum yirmilik dişim apse yaptığında 12 iğne vuruldum 3 ay bitti hala yerini hissetmiyorum uyuşuk uyuşuk ol bir an önce kış uzun
Sende sağol canımİnşallah canm inşallah♥
@akaba m sagol sende canm♥
Diş ağrısı deme bana hiç üst yirmilik de çıkacak galiba o da çıkarsa ölümüm yakındırDişim tuttu gibi benim dekafamı meşgul etmem lazım
![]()
Çok fena bu diş ağrısıDiş ağrısı deme bana hiç üst yirmilik de çıkacak galiba o da çıkarsa ölümüm yakındır![]()
Yeni geldik eve canımDönmedin mi karamel?