- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.221
Yok canım,32 ye tamamlanması lazım diye biliyorum ben. Çıkmayanı duymadım hiçÇıkmama ihtimali var diye biliyorum yanlış miyim kızlar duzeltin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım,32 ye tamamlanması lazım diye biliyorum ben. Çıkmayanı duymadım hiçÇıkmama ihtimali var diye biliyorum yanlış miyim kızlar duzeltin
Tamam anlaştıkBana verin kız isterim ikinizi de kırmam her birinizden 4 kilo:)))
Akabaninkini alma o iyi değildir ben sana ben sana en löpünden vereyim nerden istersinBana verin kız isterim ikinizi de kırmam her birinizden 4 kilo:)))
Biz anlaştık bileAkabaninkini alma o iyi değildir ben sana ben sana en löpünden vereyim nerden istersin
Ne vereyim abime![]()
Ama onu kiler kalıcı değil bak sen beni dinle ben yıllardır uğraştım erimedi sende gelsin gitsin istemiyorsun anladığım kadarıylaBiz anlaştık bile![]()
Akabaninkini alma o iyi değildir ben sana ben sana en löpünden vereyim nerden istersin
Ne vereyim abime![]()
İkinizden de 4 kilo aldım ya daha fazlasını ben istemem eşim ince belli daha çok begeniyorBiz anlaştık bile![]()
Reklama gelAma onu kiler kalıcı değil bak sen beni dinle ben yıllardır uğraştım erimedi sende gelsin gitsin istemiyorsun anladığım kadarıyla
Vereyim yillarca yasa benimkilerle![]()
Hah tamam ,4 kiloda anlaştık zatenİkinizden de 4 kilo aldım ya daha fazlasını ben istemem eşim ince belli daha çok begeniyor![]()
Ama onu kiler kalıcı değil bak sen beni dinle ben yıllardır uğraştım erimedi sende gelsin gitsin istemiyorsun anladığım kadarıyla
Vereyim yillarca yasa benimkilerle![]()
Kandırıkçı oöyle de mi var minik
Anlaştık çok şükür geç olsun güç olmasinHah tamam ,4 kiloda anlaştık zaten![]()
Evvet abiler ablalar pardon sadece ablalarReklama gel![]()
Yakında gelir,yolladımAnlaştık çok şükür geç olsun güç olmasin![]()
AhahahaEvvet abiler ablalar pardon sadece ablalar
Şu görmüş oldugunuzyaglar kalıcıdır bol yeme içme sayesinde kalıcılığı sağlanmıştır
1 kilo değil iki kilo değil 3 kilo değil tam tamına 5 kilo veriyorum tabi kendimden değil sizlere veriyorum
Ama kendi ijsiyatifimi kullanarak yanında 2 metre dön lastiği
5 metre jarse kumaş
20 kg bal
Tatlı tatlı yemeye devam edin kilolarından diye![]()
Olmaz mı cnm benim yaklaşık 7 yildir benimleler çok da sadıktır hani al köy gobusune köpek diye beslenme hani o cinsöyle de mi var minik
Ayyy ahahaha yaaOlmaz mı cnm benim yaklaşık 7 yildir benimleler çok da sadıktır hani al köy gobusune köpek diye beslenme hani o cins![]()
Şu pazarlama yapılan kanalları çok izlediğim belli oluyor sankimAhahahaMinik Pazarlama kapınızdaaaa
![]()
Alldimm gittiEvvet abiler ablalar pardon sadece ablalar
Şu görmüş oldugunuzyaglar kalıcıdır bol yeme içme sayesinde kalıcılığı sağlanmıştır
1 kilo değil iki kilo değil 3 kilo değil tam tamına 5 kilo veriyorum tabi kendimden değil sizlere veriyorum
Ama kendi ijsiyatifimi kullanarak yanında 2 metre dön lastiği
5 metre jarse kumaş
20 kg bal
Tatlı tatlı yemeye devam edin kilolarından diye![]()
Evet oluyorŞu pazarlama yapılan kanalları çok izlediğim belli oluyor sankim![]()
Alldimm gitti![]()