- 20 Mart 2008
- 142.118
- 214.313
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.361
Aynen öyle ablacm aynen. .
Hoşgeldin abla,şu geyiğe banı kaldırsalar ne güzel olur yaÇok eğlenceli olıyo bdv de
Yakin bir akrabamizi da aradilar cok degil ama 4 binlirasini almislr ustelik bu kisinin iki oglu da polis.Nasil inandirabiliyorlar anlamiyrumDemin telden aradılar bilmem şu karakol diye belli ya para isteyecekler kiminle görüşüyorum diyor bende inatla gıcıklıkla neden arıyorsunuz diyorum.abiii baktı ksrşısında yemeyen vatandaş var suratıma kapattı teli..
Yakin bir akrabamizi da aradilar cok degil ama 4 binlirasini almislr ustelik bu kisinin iki oglu da polis.Nasil inandirabiliyorlar anlamiyrum
Beni de surekli kombi tamirati icin ariyolar kombimiz yok diyorum cok tuhaflar cidden.Babam yasli arada kafa da gel git oluyor korkuyorum bi an kandirirlar diye.Neyse ki kaybedecek paralari yokBununla 3 oldu,teli kapatmasaydı övgüler dizecektim haspaya..
Nasıl kanıyorlar aklım almıyor,o kadar uyarılar yapılıyor birde..
Birde senaryo hazırlıyor ki gelde inanma yani..
Bir tanesini nasıl deli ettiysem gelip alırım seni dedi,hadi bakalım cesaretin varsa gelde al dedim adama..
Tak kapadı teli..
Beni de surekli kombi tamirati icin ariyolar kombimiz yok diyorum cok tuhaflar cidden.Babam yasli arada kafa da gel git oluyor korkuyorum bi an kandirirlar diye.Neyse ki kaybedecek paralari yok
Paranın olmayışı ilk defa işe yaradı deseneBeni de surekli kombi tamirati icin ariyolar kombimiz yok diyorum cok tuhaflar cidden.Babam yasli arada kafa da gel git oluyor korkuyorum bi an kandirirlar diye.Neyse ki kaybedecek paralari yok
Akaba sayın temsilci dün bana sattiginiz etler bozuk çıktı sizE dava açmış bulunmaktayım, lütfen en kısa zamanda mesajımı görüp bana geri donmenizi önemle rica ederim..
Geçmiş olsun,hoşgeldin pammık şekeriBir laf varya ne ekersen onu biçersin diye..
Çok şeyler anlatıyor üstelik..
Ben mi yedimHoşgeldin ablam pek uzun sürdü ama cok güldürdünüz valla yorumlara bittim:))
Ben bişey getiremedim hepsini yoldaAkaba yedi @Triplimelek Megi ile:))
Geçmiş olsun,hoşgeldin pammık şekeri
Ah geyikler pek tatlı da,sonu acı bitiyorSağol allah razıolsun çıktım mapıstan işte,hoş gördüm canısı
Ah geyikler pek tatlı da,sonu acı bitiyor
Gaza geliyor insanBile bile lades dedik
Gaza geliyor insansonra da hooop
AhahaAynen birde çok matrak yorumlarda olunca makara kopuyor orada
Ahahaevet çok zevkli oluyor geyik ban sebebi olmasaydı keşke
Bazıları da hak ediyor amaÖylede bir anda ciddi yada fake konular geyiğe kayıyor
Bazıları da hak ediyor amaresmen geyiklik
Ciddi yorum yapıyorsun,2. Üyelik çıkıyorBugün vardı mesela 2.üyelikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?