- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.321
Sen ve bizler canimmmBenim dimi o teşekkür ederim
Günaydın madam
Bugün yataktan çıktım şükür canmNasıl oldun canım daha iyimisin
Ablam yılda 4-5 e can kurban ben her ay böyle oluyorumBence aldırmayı düşün derim,yılda 4-5 kere filan oluyorsa alınması gerekir..
Benimkiler papaz eriği kadardı resmen dr hayret etmişti..
Ablam yılda 4-5 e can kurban ben her ay böyle oluyorum
Yazin bile ilik su içiyorum ya normal su bile sisiyo dondurma veya dolaptan yeni çıkmış yoğurt falan yemek hayalO zaman hemen aldırman lazım,git bir kbb uzmanına her ay böyle oluyorsan hemen alırlar..
Bugün yataktan çıktım şükür canm
Kız cesaret edemeyecek ne var bunda 3 çocuk dogurmussun ondan daha çok acıyacak değil ya sende her ay çekip durmaktansa gidip bir kere çek daha iyi böyle sürünmek daha mı guzelYazin bile ilik su içiyorum ya normal su bile sisiyo dondurma veya dolaptan yeni çıkmış yoğurt falan yemek hayal
İnşallah cesaretim gelir de gidebilirim aldirmaya
Yazin bile ilik su içiyorum ya normal su bile sisiyo dondurma veya dolaptan yeni çıkmış yoğurt falan yemek hayal
Canım mutlaka hastaneye gitmelisin hemen zaten aldırmaya ihtiyaç duyar doktor da. Zaten çok kötü durumdasin daha ne kadar kötü olabilirsin ki ilk günler biraz zorlanirsin ama hemencik iyilesirsin.Yazin bile ilik su içiyorum ya normal su bile sisiyo dondurma veya dolaptan yeni çıkmış yoğurt falan yemek hayal
SeniN kalbinin güzelliği yeter ruhummAhahahahajayok yok benimdir o yaaa
Ya onlar hep katakulleye geldi:))Kız cesaret edemeyecek ne var bunda 3 çocuk dogurmussun ondan daha çok acıyacak değil ya sende her ay çekip durmaktansa gidip bir kere çek daha iyi böyle sürünmek daha mı guzel
Peki yatiriyorlami hastanede ablamFenaymış o zaman,mutlaka gitaldır hemen şimdi tam mevsimi zaten..
Biraz sıkıntısı oluyor ilk günler bişi yiyemiyorsun yutkunma zorluğu ve konuşma pek olmuyor.
Ama sonrası daha rahat..
İnşallah canim ya bakalım bunu bi gecireyim de cesaretim yok vallaCanım mutlaka hastaneye gitmelisin hemen zaten aldırmaya ihtiyaç duyar doktor da. Zaten çok kötü durumdasin daha ne kadar kötü olabilirsin ki ilk günler biraz zorlanirsin ama hemencik iyilesirsin.
WuhuuuuuuuuuSeniN kalbinin güzelliği yeter ruhumm
Ya onlar hep katakulleye geldi:))
Ilki 41 hafta dolunca doğdu normaldi ben bi gece yatcam sanarken dogumhaneye soktular:))
Ikincisi zaten ikizdi kontrole gittik acil aldılar
Bundada valla korkuyorum kizum cok korkagimdir ben hastane doktor:))
Peki yatiriyorlami hastanede ablam
İnşallah canim ya bakalım bunu bi gecireyim de cesaretim yok valla
Ahahahahah olsun sen git genede benimde var ama gittim yatım dişçi koltuğuna ben bir iğneyle bayılan insanım yanımda arkadaşım kan aldırır ben bayılırım kız bide benle uğraşır ahahahahaYa onlar hep katakulleye geldi:))
Ilki 41 hafta dolunca doğdu normaldi ben bi gece yatcam sanarken dogumhaneye soktular:))
Ya onlar hep katakulleye geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?