- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.441
CorC dayı bütün negatif dusuncelerimle sana kocaman kokulu bir öpücükKızım tipe baksana nasıl öpeyim onu opememçok istiyosan sen op
Sana da şekerciğimYesek yesekkkkk
Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize yarın sabah fırsat bulursam gelmeye çalışırım
Yok canım :) bulunduğum yerde börek ve yufka yok sadece. Ondan yiyemiyorumAkaba ben konuşmanın başını görmedim börek yiyemiyorum yazmışsın inşallah pot kırmamışımdır
Ahahahhajaha deliiiCorC dayı bütün negatif dusuncelerimle sana kocaman kokulu bir öpücükbenden
Ömtüm valla
Kendin yapsan yapamıyor musun yapamazsan gel ben yapayım el açması kıymalı pattisli peynirli yimisacikYok canım :) bulunduğum yerde börek ve yufka yok sadece. Ondan yiyemiyorum
Kütük bacağım geçse yapıyorum kendimKendin yapsan yapamıyor musun yapamazsan gel ben yapayım el açması kıymalı pattisli peynirli yimisacik
Yaparım ne olacak kuzum Aaaaa ayıpsın vallahi senden kıymetli mi oturduğun yerden yapsan Hatta tek tek açma sana başka bir tarif vereyim kurtarıcı borekKütük bacağım geçse yapıyorum kendimayy yapsana hayrına canım yaa
Sağol canımYaparım ne olacak kuzum Aaaaa ayıpsın vallahi senden kıymetli mi oturduğun yerden yapsan Hatta tek tek açma sana başka bir tarif vereyim kurtarıcı borek
büyük tepsiye 11 beze üste 10 beze alta araları yağlı hepsi bir açılıyor harç olarak patlıcan kıyma soğan biber domates tuz karabiber katip üst katını koyup büzük büzük olacak üstü sonra tepsi kenarlarını içe içe kıvırıp üstüne yoğurt yağ sür at fırına çok güzel oluyorSağol canımçarşaf böreği yapıyorum genelde ben,senin dediğin nasıl ?
Annem yapıyordu böyle doğru bak,hiç denemedim bunu. Ispanaklı.yoğurtlu da oluyor aynı böyle. İyi oldu hatırlattın,deneyeyim bi ben bunubüyük tepsiye 11 beze üste 10 beze alta araları yağlı hepsi bir açılıyor harç olarak patlıcan kıyma soğan biber domates tuz karabiber katip üst katını koyup büzük büzük olacak üstü sonra tepsi kenarlarını içe içe kıvırıp üstüne yoğurt yağ sür at fırına çok güzel oluyor
Hey Corç versene borç ahahaAh bide göz kirpmiyor mu dersin ki dağlar deliyor corc abi
AynenParanın olmayışı ilk defa işe yaradı desene
Olmaz maykıl bendede yok :))kaç kağıt istiyonHey Corç versene borç ahaha
3 para 5 para verOlmaz maykıl bendede yok :))kaç kağıt istiyon
Fıstık
FindikFıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?