- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.461
İyidir canım sen nasılsın ?Napiyosunuz kknin guzel hatunlari
AwwwFindik
Ben de iyiyim indirimlerden kaciyorum asiri alisveris yapasim var oyle boyle degil aklimi celiyor nadiilerr
Çok pratik canım hemde kiymalisi şahane okuyor otlu da tabikiAnnem yapıyordu böyle doğru bak,hiç denemedim bunu. Ispanaklı.yoğurtlu da oluyor aynı böyle. İyi oldu hatırlattın,deneyeyim bi ben bunusağol canım
Burda ot bulamamÇok pratik canım hemde kiymalisi şahane okuyor otlu da tabiki
Gelmiyormusun hic depolayip götürsenBurda ot bulamamtaze fasulye bile odun gibi burda. Memleketimin gözünü seveyim kıymalısını deneyeyim canım
Bu kaza olmasaydı bu yıl geliyordukGelmiyormusun hic depolayip götürsen
Herşeyin hayırlısı canım bundada vardır bir hayırBu kaza olmasaydı bu yıl geliyordukburda ki yerler satılsa tamamen geliyorduk. Her işimiz aksi gitti
Öyle de canım,3 sene olacak ailemi görmeyeli. Ne arkadaş var burda,ne akrabaHerşeyin hayırlısı canım bundada vardır bir hayır
Oy kuzuHer gün bişeyle geliyoruz:))
Anneecimmm neden hep esofman giyiyorsun babam sana pantolon almıyor mu
Gurbet zordur canim sevmedigin otunu bile Özler insanÖyle de canım,3 sene olacak ailemi görmeyeli. Ne arkadaş var burda,ne akraba
Bakımlı anne olcam bundan sonra saçlarımı taricam esofmanlari atcam:))Oy kuzumashallah ona
Amin canım benim,inshallah geçecekGurbet zordur canim sevmedigin otunu bile Özler insanama az daha sabır geçecek inşallah
Bakımlı anne olcam bundan sonra saçlarımı taricam esofmanlari atcam:))
İnşallah canim♥♥♥Amin canım benim,inshallah geçecekay nelere dikkat ediyor o öyle
Okulda öğretmenleri görüyordur,ondan dikkatini çekmiştir :)) hep aynı canım,mecbur kalmadıkça eşofman giyiyoruzİnşallah canim♥♥♥
Ama evdeyim o yüzden rahat diye giyiyorum dedim cevap babami arayip diyeyim sana pantolon alsin annecim biliyomusun pantolon da cok rahat :))))
Yerin dibine girdim:))
Valla sen beni bi görsen paspallikta bayrağı ben tasirim:))Okulda öğretmenleri görüyordur,ondan dikkatini çekmiştir :)) hep aynı canım,mecbur kalmadıkça eşofman giyiyoruz
Yağlı şeyleri akşamdan yemiyorumNimet ye demedim Zukkum ye dedim ne pis bogazsin deniz yaaaa herşeyi yedin beni de ye yeter gariii
Yağlı şeyleri akşamdan yemiyorum
Yarın öğlen ızgara yaparım
Hamurunu neyle yoğuruyorsun sibil,bana gel de yufka açalım terastabüyük tepsiye 11 beze üste 10 beze alta araları yağlı hepsi bir açılıyor harç olarak patlıcan kıyma soğan biber domates tuz karabiber katip üst katını koyup büzük büzük olacak üstü sonra tepsi kenarlarını içe içe kıvırıp üstüne yoğurt yağ sür at fırına çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?