Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız bambık kibinim,arada keçeleşmek erkeşin başına gelebilir
Deliiii yaaaaa enişteye kök söktürür gibi bir halin var acıdım simdik adama korkuyordur senden hoş kadından korkmayan erkekte erkek demem ben de

Söyle bakalim sibelim,böreğin hamurunu normal kıvamda mı yapıcaz,intte diyo ki 4 lü yağlı açın ortadan kesip rulo yapın.Onu deniycem.Tek tek açamıycam,teras soğuk bugün,çok işim var çook,s....a sarıcam daha,kız okulda arkadaşlarıyla yiyecekmiş,böreği de yapıp buzluğa atıcam,kahvaltı da bir şey istemiyor canları,belki yerler.

Deliiii yaaaaa enişteye kök söktürür gibi bir halin var acıdım simdik adama korkuyordur senden hoş kadından korkmayan erkekte erkek demem ben de
Yok korkmaz,son sözü o der herzaman geçen gittim yolluk aldım eve,haberi yok.Dedim ki yolluk aldım ama kapı altına sıkışmasa bari,dedi ki sıkışmaz ama yolluk he hımm,iyi

Normal hamur ama tek tek acmiycan zaten tabak kadar açıp araları yağlı üst üste koyup hepsini tek acacaksin

Yok korkmaz,son sözü o der herzaman geçen gittim yolluk aldım eve,haberi yok.Dedim ki yolluk aldım ama kapı altına sıkışmasa bari,dedi ki sıkışmaz ama yolluk he hımm,iyi
benimki habersiz birseyi asla istemez haberi olsun pahalı olsun bişey demez ama az Biseyi bile habersiz alayım istemez

benimki habersiz birseyi asla istemez haberi olsun pahalı olsun bişey demez ama az Biseyi bile habersiz alayım istemez
Kişiye göre muamele işte,eşim elimde metre bir yeri ölçüyorum görse kurdeşen döker nerdeyse
Çünki,ölçüme ,bütçeme,zevkime uyan bir şey bulana kadar 6 ay geçer,o da darlanır artık,şurda sunu gördüm ama napsam ki dememden.Böyle o da memnun ben de.Hesabımı da ondan iyi bilirim,bilir ki cüzdan patlamamıştır

ben ani karar verebilen biriyim vallahi hiçte senin gibi değilim alırım geçerim ama beğendiğim ve verebileceğim para olması birinci şart

Hamurisi kuyusuna düşmüşsün deniz yeter gari obez olcaniz sonra
Yok kııız,eşim manken kibin,çocuklar desen babalarına çekmiş,azcık kaslansınlar,adam olcaklar büyüyünce.Kızım desen kuş gibi gagalar,o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…