- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.681
Gittim penye ip aldım sepet orucem kendime :)))
CevabıAnlayın yine de siz kime yazıyorum :))
Evetsana özel
LaleeeeNe çiçağı
Ahahahah giy anam giy şık anne ol ben damadı tuttum hacı dogurucam ona bi tane beklesin o az daha Allah tarafından izne ayrıldım ücretsiz biter bitmez başlıyorumNasılsınız kızlar
@tuzsuz_ruh sabah beri pantolon giyiyorum oğlum beğensin diye:))
Senin damat fena bak cabuk doğur kızı:))
Hangisinden yuvarlak taşlı mi yoksa düz dikdörtgen olandan mi yavrum ben içini istediğim gibi yaptırmayı istiyorum o yüzden inşaat halindeyken alalım diyorum eşime ben şimdiden bakmaya başladım biyer de bişey beğenirsen fotosunu çekiyorum instagram da takip ettiğim sayfalar var beğendiğim şeyler var derleyip toplayıp öyle yapmayı düşünüyorum heryerimi kendi zevkime göre istiyorum ilk şart balkon büyük oturma odası büyük mutfak büyük olacakBunu yeni gördüm,ben ama neredeyse ihtiyaç kesinleşmeden başlıyorum bakmaya,mesela ev daha yapılırken mutfak bakmaya başladım,bilmediklerimi de öğrendim araştırırken,içime çok sindi.
Sen evini hazır mı teslim alacaksın,içini seçebiliyormusun,malzeme seramik vs.
Benim hiç aklımda yokken baka baka cam mozaiği sevdim ve yaptırdım mesela.Çokta beğeniyorum.
Ani karar versem bambaşka birşey seçecektim,başta beğendiğimi iyiki seçmemişim diyorum şimdi...
Denemelik petrol mavisi aldım beğenirsen gidip başka renkte alırım insallahAh ne güzel canım o iplerle örgü çok güzel hemen bitiyor çünkü :))
Ne sepeti yapacaksın canimm bitince fotosunu atarsın ben de el örgüsü meraklisiyimm:)Denemelik petrol mavisi aldım beğenirsen gidip başka renkte alırım insallah
En sevdiğimLaleeee
AhahaCevabışaka gibi ya net zayifta o yüzden heralde böyle oluyor
Oy mashallah ona :)Nasılsınız kızlar
@tuzsuz_ruh sabah beri pantolon giyiyorum oğlum beğensin diye:))
Senin damat fena bak cabuk doğur kızı:))
Valla ya sıkıyönetim e soktu beni kerata:))Ooo desene büyüdükçe iyice forma sokacak seni
Izin hemen bitsin inşallah♥Ahahahah giy anam giy şık anne ol ben damadı tuttum hacı dogurucam ona bi tane beklesin o az daha Allah tarafından izne ayrıldım ücretsiz biter bitmez başlıyorum
Sağol cnm♥Oy mashallah ona :)
:)Valla ya sıkıyönetim e soktu beni kerata:))
Izin hemen bitsin inşallah♥
Az da babasına laf etsin yaa niye kimse beni beğenmiyor:)))
Sağol cnm♥
Yesinler o paşayı ❤Valla ya sıkıyönetim e soktu beni kerata:))
Sağol cnm♥
Asil seni beğendiği için güzel giyin istiyor paşa kizzzValla ya sıkıyönetim e soktu beni kerata:))
Sağol cnm♥
Bende seversin diye dusunmustumEn sevdiğim
Altında bişi aramadım diye sevindirik oldum .Bende seversin diye dusunmustum
6. Hissim kuvvetliAltında bişi aramadım diye sevindirik oldum .favori çiçaamda lale
Temiz kalplisin vesselam6. Hissim kuvvetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?