- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.721
Ama ben kahve deyince koşa koşa gelirim nasıl görmedim bunu ya :) eline sağlık canimm
Afiyet olsun canımAma ben kahve deyince koşa koşa gelirim nasıl görmedim bunu ya :) eline sağlık canimm
Afiyet olsun canım
Yarın da boya alacağım sarışın esmerlerden olcam oğlum öyle istiyor:)))Yesinler o paşayı ❤
Senin paşa seni baştan yaratacak :)Yarın da boya alacağım sarışın esmerlerden olcam oğlum öyle istiyor:)))
Sözünü de nasıl geçiriyor kız yoksa babası alttan alttan oglanla göndermesin sana bu laflariYarın da boya alacağım sarışın esmerlerden olcam oğlum öyle istiyor:)))
Öyle olcak galiba:))Senin paşa seni baştan yaratacak :)
Babasi sariyi sevmez ama bilemiyorum tabikiSözünü de nasıl geçiriyor kız yoksa babası alttan alttan oglanla göndermesin sana bu laflari
Aaaah oooof,ne börekmiş beeeeHele o deniz varya o deniz şimdi yemeği kaldırsın bulaşık arkasi çay faslını bitirince geliyor zaten ona hiç verme
Yağmırlı havada su yok ona
Bak yine başladıAaaah oooof,ne börekmiş beeee,ööldüüüm yaaa,aşkolsun tuzsuz şu merdaneyi alıp ta bi yardım edeyim demedin
O bana vurursa,bende onu tepiklerim
Triplimelek Megi iiiim,meleğiiiim,uyuya mı kaldın mııııı, m e l e e e ek, c a n ı ı ı mm
Yağmurlu havada su issstiiyooruuumBak yine başladı
Polemiktenİnce bilek neden gri
Baykuşunu ver sen ona yumuşacık olur:))O bana vurursa,bende onu tepiklerim
Sağol canım♥♥♥Yağmurlu havada su issstiiyooruuum
Afiyet olsum bebeeem,yine yaparım şu balığı bi kesebilsem
Ben getirdiydim de yolda yedik yaa ikizlerlen:))♥♥Hepinize küstüm
Mapusa düştüm kimse temiz don , börek falan getirmedi
Ben yine düşerim mapuslara nasıl olsa borcun olsun :))Sağol canım♥♥♥
Ben getirdiydim de yolda yedik yaa ikizlerlen:))♥♥
Aa çıktın mı,don dikiyodumHepinize küstüm
Mapusa düştüm kimse temiz don , börek falan getirmedi
Ayy pekte sevimliymiş :)) donsuz kaldım kimse getirmediAa çıktın mı,don dikiyodumEki Görüntüle 2073125 yetiştiremedimyetiştiremedim Donsuz kalmadın di mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?