• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ya bak burası mi değişik ben demi sorun bilmiyorum canim
Böyle arkadaş sohbetlerinde o onu aldatmis o olmuş bu olmuş denildiğinde
Ben aldatan kendini aldatir,esim beni aldatirsa eğer kapi orda diyorum
Öbürü çıkıp yok yok öyle yuva mi yıkılır hiç,ben hamileyken de eşim öyle bi iko kadınla bişeyler yaşadı ama bak şimdi benim yanımda diyor
Ben iptal:)
Tuhhh hemde hamileyken daha neyle yikilacakmis o yuva o hamileyken benimde arkadaşıma yapıldı da hala aklıma gelir kızın haberi yok öküz adam kocamın arkadaşı ona söylemiş o da geldi çok canım sıkıldı diyip bana söyledi gördüğüm her yerde aklıma geliyor ama bişey diyemiyorum diktirsin gitsin derim bende valla ne tutcam onu evde gitmek başkasına bende evde yuvam yuvam

Ya bak burası mi değişik ben demi sorun bilmiyorum canim
Böyle arkadaş sohbetlerinde o onu aldatmis o olmuş bu olmuş denildiğinde
Ben aldatan kendini aldatir,esim beni aldatirsa eğer kapi orda diyorum
Öbürü çıkıp yok yok öyle yuva mi yıkılır hiç,ben hamileyken de eşim öyle bi iko kadınla bişeyler yaşadı ama bak şimdi benim yanımda diyor
Ben iptal:)
Ben hep derim,evliyiz diye bana mecbur değilsin. Yaptığın an giderim. Büyük konuşmayayım asla affetmem.

Yok .herşey dozunda tabii,kimse adam ya da kadınların üstüne zorla atlamıyor :KK70:
Kadınlar olarak valla tek tür değiliz:))herkes bi başka
Bende bakarım vallahi hatta kocamda bakar yanımda hayır napiyim göze yasak mı var hatta güler bazen bana sen niye kiskanmiyorsun diye derim kafanı kırarım hele bir yapppp:sopa::sopa::sopa: korkuyor benden:KK62::KK62::KK62::KK70::KK70::KK70:
Yani şimdi yoldan bi kız geçiyor kafasını cevirtsem nolurki?
İnsanın içinde olmalı bence

Kadınlar olarak valla tek tür değiliz:))herkes bi başka

Yani şimdi yoldan bi kız geçiyor kafasını cevirtsem nolurki?
İnsanın içinde olmalı bence
Aynen canım sonuçta bu adam 50 eve girip çıkıyor birini engelledim zihniyeti bozuksa ben yokkende yapar

Tuhhh hemde hamileyken daha neyle yikilacakmis o yuva o hamileyken benimde arkadaşıma yapıldı da hala aklıma gelir kızın haberi yok öküz adam kocamın arkadaşı ona söylemiş o da geldi çok canım sıkıldı diyip bana söyledi gördüğüm her yerde aklıma geliyor ama bişey diyemiyorum diktirsin gitsin derim bende valla ne tutcam onu evde gitmek başkasına bende evde yuvam yuvam
Aynen canim adam dediğin böyle günde gidecekse daha gelmesin:)
Ben hep derim,evliyiz diye bana mecbur değilsin. Yaptığın an giderim. Büyük konuşmayayım asla affetmem.
Valla ben öyle düşünüyorum canim hatta insaniz herşey bizim için olurda aklın kalbin kayarsa şerefsizlik yapmani affetmem,anlasir ayriliriZ diye
Aldatilmak kötü ama aldatilip devam etmek berbat olur ya güven yok

Valla ben öyle düşünüyorum canim hatta insaniz herşey bizim için olurda aklın kalbin kayarsa şerefsizlik yapmani affetmem,anlasir ayriliriZ diye
Başkasına dokunup bana dokunacağına adam gibi söylesin,çeksin gitsin. Yok iğrenç geliyor bana.

Aynen canım sonuçta bu adam 50 eve girip çıkıyor birini engelledim zihniyeti bozuksa ben yokkende yapar
Kız benim çocukluk arkadaşım, eşinden şu sekil dur resim at diyor
Konum at,radyo aç:)))
Valla eşime diyorum beni sırtında taşı sen:)ararım 3 kere calar acmazsa kaparim isi var diye geri döner hemen zaten
Ay böyle der der ben aldatilirmisim:))
Durun bi ceee yapıp resim atsın:))))))

Ben söylerim hep sevgin biterse soyle ama başka bişey yapmaya kalkarsan yakalarım neler yaparım sen bile tahmin edemezsin diye

Kız benim çocukluk arkadaşım, eşinden şu sekil dur resim at diyor
Konum at,radyo aç:)))
Valla eşime diyorum beni sırtında taşı sen:)ararım 3 kere calar acmazsa kaparim isi var diye geri döner hemen zaten
Ay böyle der der ben aldatilirmisim:))
Durun bi ceee yapıp resim atsın:))))))
Ay Allah yazmsmış olsun

Back
X