• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız benim çocukluk arkadaşım, eşinden şu sekil dur resim at diyor
Konum at,radyo aç:)))
Valla eşime diyorum beni sırtında taşı sen:)ararım 3 kere calar acmazsa kaparim isi var diye geri döner hemen zaten
Ay böyle der der ben aldatilirmisim:))
Durun bi ceee yapıp resim atsın:))))))
Ahahaha oda bir çeşit manyak neler var yaaa valla görüntülü arayıp nerde olduğunu görenler konum attıranlar ben bi özlersem görüntülü ararım adamı bir de yanımda biri var onu gostereceksem yoksa napiyim

Başkasına dokunup bana dokunacağına adam gibi söylesin,çeksin gitsin. Yok iğrenç geliyor bana.
Valla cok doğru dedin canım
Öyle de adamlik olmaz zaten
Ben söylerim hep sevgin biterse soyle ama başka bişey yapmaya kalkarsan yakalarım neler yaparım sen bile tahmin edemezsin diye
Ben hiç tepki vetmem ya arabayi alir yüklü nafaka bide 3 çocuk için tazminat hadi by:)corabini bile vermem ama

Valla ben söyledim şu tv de aldatılan kadını görünce şeyini koparmış adamın ben ohhh canima degsin ne guzel yapmis kadi diyince benimki daha bir korktu sonra diyorki ben manyak mıyım bir kadınla ugrasamiyorun ikincisi olupta kafayı mı yiyeyim ben kafayı mı yedim:KK70:

Valla ben söyledim şu tv de aldatılan kadını görünce şeyini koparmış adamın ben ohhh canima degsin ne guzel yapmis kadi diyince benimki daha bir korktu sonra diyorki ben manyak mıyım bir kadınla ugrasamiyorun ikincisi olupta kafayı mı yiyeyim ben kafayı mı yedim:KK70:
Ahaha :D en sevdikleriyle korkutuyoruz adamları :D :D

Ay Allah yazmsmış olsun
Aminn inşallah ama ben Allah yasatmasin ama öyle bir durumda cocuklar var falan demem bakarim üçünede ben allah büyük sonuçta
Ama öyle bir şey yasamamayi dilerim
Ahahaha oda bir çeşit manyak neler var yaaa valla görüntülü arayıp nerde olduğunu görenler konum attıranlar ben bi özlersem görüntülü ararım adamı bir de yanımda biri var onu gostereceksem yoksa napiyim
Ben görüntülü aramayi cocujlarla yapmaya başladım valla Günaydın derim tamam varsa bi ihtiyaç onu istetim ay ben sıkılıyorum zaten o kadar telefonda ne konuşulur ki

Valla cok doğru dedin canım
Öyle de adamlik olmaz zaten

Ben hiç tepki vetmem ya arabayi alir yüklü nafaka bide 3 çocuk için tazminat hadi by:)corabini bile vermem ama
Ben hiçbişey istemem evi de yakar arabaya biner giderim kalır öyle dimdizlak

Aminn inşallah ama ben Allah yasatmasin ama öyle bir durumda cocuklar var falan demem bakarim üçünede ben allah büyük sonuçta
Ama öyle bir şey yasamamayi dilerim

Ben görüntülü aramayi cocujlarla yapmaya başladım valla Günaydın derim tamam varsa bi ihtiyaç onu istetim ay ben sıkılıyorum zaten o kadar telefonda ne konuşulur ki
Ahahahaha senin araya sokacak çocuklar var ben ararım işi varsa ne oldu diye açar ama işi yoksa efendimmmmm derim bu müsait:)))

Ahahahaha senin araya sokacak çocuklar var ben ararım işi varsa ne oldu diye açar ama işi yoksa efendimmmmm derim bu müsait:)))
Ama itiraf edeyim:)sevgiliyken pek kiskanirdim anam işten çıkınca önce beni aramadiysa trip:)))
Ama evlenince öyle üstüne düşmüyorum şimdi tam tersi oldu o bana ilgisiz diyo:)

Back
X